Hazal Kaya'nın yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Hazal Kaya'nın yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın yeni dizisi Utanmazlar ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Dizinin hangi kanalda başlayacağı en merak edilenler arasında girdi? İşte dizinin belli olan yayın tarihi ve kanalı..

Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Utanmazlar ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı.Yabancı Shameless (Utanmaz) dizisinin uyarlaması merakla bekleniyor. Dizinin başrol oyuncusu ise güzel oyuncu Hazal Kaya oldu.‘Umutsuz Ev Kadınları'nın senaristi Meryem Gür'ün kaleminden ekranlara gelecek olan dizinin başrolü Hazal Kaya 'Fiona Gallaher' karakterini canlandıracak.Gallagher, fedakar ve belayı üstüne çeken bir abla rolü üstlenecek. Peki dizi hangi kanalda yayınlanacak? 

UTANMAZLAR FOX TV EKRANLARINDA!

Yaz sezonuna damga vuracak yapımlardan biri olma yolunda ilerleyen Utanmazlar dizisinin Fox TV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. Utanmazlar dizisi internetten canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini tıklayın.Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın yeni dizisindeki partneri ise belli oldu. Hazal Kaya'ya genç ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz eşlik edecek. Başrol oyuncuları dizi çekimlerinden önce ilk kez bir araya geldi. Shameless uyarlaması olacak dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayıp 2017 yılının Eylül ayında da ekranlara gelmesi bekleniyor.

21-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar