Hekimoğlu 13. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 13. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 13. Bölüm İzle! Salı akşamlarının vazgeçilmezi, sevilen ve beğeni toplayan Hekimoğlu son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 12. Bölüm İzle!  Karga Seven Pictures tarafından yapılan ve Kanal D'den izleyicisine ulaşan dizinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan'ın yer alıyor. Hekimoğlu dizisinin 13. bölümü yayınlandı. 24 Mart Salı akşamı ekrana gelen bölümde Hekimoğlu ekibi için Vahap ile aynı masaya oturacak ve Vahap'ın istediği şartı yerine getirecek. Yada her zaman olduğu gibi Ateş yine aklının söylediğini yapacak. Yayınlanan bölümün ardından diziyi kaçıran izleyiciler, yeni bölümü izlemenin yollarını arıyor. Hekimoğlu 13. bölümü izlemek için tüm detaylar haberin devamında.

Hekimoğlu 13. Bölümde Neler Olacak?

Hekimoğlu 13. Bölüm İzle! Hekimoğlu'nun Vahap bey hakkında aklından geçenler bir bir açığa çıkıyor. Vahap Bey kendi firmasının ürettiği denenmemiş bir ilacı piyasaya sürmek ister. Bunun içinde adı ile kariyer yapmış ve hastların güvenini kazanmış Ateş Hekimoğlu'nu kullanmak ister. Doktor Ateşten bu tanıtımı yapması karşılığında bir iyilik yapacağını söyler. Ekibini dağıtmak istediği Ateş'e eğer ilecın tanımtımını kendisi yaparsa ekibini dağtımayacağını ve kimseyi seçmesi gerekmeyeceğinden bahseder. Ateş Hekimoğlu ilk etapta bunu kabul etsede ruhunun satılmış olduğunu tıbben de ruhen de inanmadığı bir işi nasıl yapabileceğini sorgularkenİpekten bu teklifi kabul ettiği için büyük övgüler alır. Peki Ateş Hekimoğlu gerçekten bu tanıtımı yapacak mıdır? 

Bu olaylar olurken Emre ile birbirlerinden kaçan Ateş Hekimoğlu sonunda yüzleşir. Emre günlerdir içinde tuttuğu karın ağrısını anlatır. Vahap'a kendisini o şikayet etmiştir. Ama bunu neden yaptığı merak konusudur. Doktor Orhan Ateş'in asistanıZeynep'e ilgi duyduğunu düşünür. Bu konuda Zeynep'de doktor Orhan gibi düşünmektedir. PEki ama böyle düşünmelerini gerektirecek ne olmuştur.? Ateş ise bu konuya İlaç tanıtımı yapılacağı gün sürpriz bir şekilde cevap verir. Tüm bu soruların cevabına ulaşabilir ve Hekimoğlu 13. Bölümünü bu akşam KanalD ekranlarında izleyebilirsiniz. Hekimoğlu 13. Bölüm tek parça izlemek iin yayın linki ise haberimizin detaylarında mevcuttur.

İyi Seyirler. . . 

24-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar