Hekimoğlu Dizisi Dr. Orhan Yavuz (Okan Yalabık) Kimdir?

Hekimoğlu Dizisi Dr. Orhan Yavuz (Okan Yalabık) Kimdir?
Kanal D ekranlarında başlayacak olan Hekimoğlu Dizisi'nin Dr. Orhan Yavuz'u nasıl bir karakter? Orhan Yavuz'u canlandıran Okan Yalabık kimdir? İşte detaylar!

Heyecanla beklenen Hekimoğlu dizisi Salı akşamı ekrana gelecek ilk bölümüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi birbirinden usta isimleri bir araya getirmiş durumda. Öncelikle dizinin ana karakteri Doktor Ateş Hekimoğlu’nu canlandıracak Timuçin Esen ve Doktor Ateş’in en yakın arkadaşı Doktor Orhan yavuz’u canlandıran Okan Yalabık. Sadece bu isimler bile seyirci açısından heyecan verici. Dizi daha başlamadan o kadar çok konuşuldu ve o kadar çok beklendi ki başladığı zaman başarısız olması için ekstra bir çaba harcaması gerekecek gibi görünüyor. Diziyle ilgili hemen bütün mecralarda günlerdir haber, tanıtım, söyleşi yapılıyor. Artık dizideki karakterleri kendimiz kadar yakından tanır olduk desek yeridir. Bu karakterlerden olan Doktor Orhan Yavuz bu yazının konusu. İşte Doktor Orhan Yavuz ve onu canlandıracak başarılı oyuncu Okan yalabık.

Doktor Orhan Yavuz Kimdir?

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak olan House MD orijinal adlı diziden uyarlanan Hekimoğlu Dizisi’nin karakterlerinden Doktor Orhan Yavuz (Okan Yalabık) 40 yaşlarında başarılı bir onkoloji uzmanıdır. Doktor Ateş Hekimoğlu’nun lise ve üniversiteden arkadaşıdır. Hatta tek arkadaşıdır. Dr. Orhan Yavuz, Dr. Ateş’le tamamen zıt karakterlerde olsalar da Doktor Orhan her zaman Doktor Ateş’in iç sesi ve vicdanı olmuştur.

İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel tanımlı doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağduyusuyla yaklaşır hastalarına. Orhan, arkadaşı Ateş’i çıkarsız ve gerçekten seven tek arkadaşıdır. Ateş’in zekasına ve yüzlerce hayat kurtarmasına büyük bir saygı duymaktadır.

Okan Yalabık Kimdir?

Doktor Orhan Yavuz’u canlandıracak başarılı oyuncu Okan Yalabık, 13 Aralık 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu pek çok amatör tiyatro topluluğuyla beraber sahneler almıştır. Ekran ile 1999 yılında yayınlanan Yılan Hikayesi adlı diziyle tanışmıştır. Oyuncunun en bilindik dizileri Serseri, hatırla Sevgili ve Muhteşem Yüzyıl’dır. Okan yalabık Muhteşem Yüzyılda ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplamıştır. Oyuncunun rol aldığı diziler şunlardır, Hakan: Muhafız, Masum, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Bu Kalp Seni Unutur mu, Kabuslar Evi, Arka Sokaklar, Sensiz Olmuyor, Çapkın, Çaylak, Serseri, Zeybek Ateşi, Yıldızların Altında, Aşkım Aşkım, Yılan Hikayesi

13-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar