Hekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Hekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
Sezonun en iddialı yapımlarından House MD uyarlaması Hekimoğlu sonunda başlıyor. Kanal D'de yayınlanacak dizi 17 Aralık salı akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak. İşte detaylar!

Uzun zamandır merakla beklenen ve seyirci kadar dizi otoritelerinin de merakla beklediği Hekimoğlu dizisinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun yayın tarihinin belli olması ve ilk bölüm fragmanının yayınlanması herkeste büyük bir heyecan yarattı. Dr. House’u başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandıracağı dizide doktor ve ekibinin hastanede başından geçen olaylar ele alınıyor. Diziyle ilgili gelişmeler ve dizinin yayın tarihi ile ilgili bilgiler haberimizde!

Hekimoğlu Başlıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve tüm dünyada heyecan yaratan ve merakla takip edilen House MD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu Dizisi’nin yayın tarihi belli oldu. Büyük merakla beklenen dizi 17 Aralık 2019 Salı akşamı saat 20.00’da başlıyor. Seyircide büyük heyecan uyandıran gelişme sonrası dizinin meraklıları ve diziyi bekleyenlerin büyük sevinç yaşadı.

17 Aralık Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor’un ardından bu sezon başlayan ikinci hastane dizisi oluyor. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan dizinin Türkiye’de izlenip izlenmeyeceği ve reytingleri şimdiden merak edilmeye başlandı. Başrol oyuncusu Timuçin Esen’in Dr. Ateş Hekimoğlu’nu canlandıracağı dizi bu sezonun en çok beklenen dizilerinden biri.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları!

Kanal D’de 17 Aralık Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Hekimoğlu Dizisi’nin yapım şirketi Karga Seven Pictures olurken dizinin senaristliğini Berkum Oya ve Banu Kiremitçi üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşlerin oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç şaşmaz. Heyecanla beklenen dizi 17 Aralık Salı günü Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.  

Hekimoğlu Dizisi Konusu!

House MD. Dizisinden uyarlanan ve merakla beklenen Hekimoğlu’nun konusu; Dr. Ateş Hekimoğlu tıbbi tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde birçok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Hekimoğlu’nun bu umursamaz ve takmaz tavrı onun başını sürekli belaya sokmaktadır. Bu nedenle de hiçbir hastane Dr. Ateş Hekimoğlu ile çalışmak istemez. Asosyal ve zeki bir adam olan ve çoğu zaman huysuz, duygusuz ve ukala tavırlar sergileyen Dr. Ateş Hekimoğlu aynı zamanda oldukça karizmatik bir kişiliktir. Hiçbir doktorun cesaret edemediği vakaları alan ve başarılı olan doktor tam bir efsanedir.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar