Hekimoğlu Ekranlara Veda Ediyor

Hekimoğlu Ekranlara Veda Ediyor
Kanal D ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluşan fenomen dizi Hekimoğlu’nun final yapacağı öğrenildi. Dizi Mayıs ayı sonunda final yapıyor.

Televizyonlarda yayınlanan diziler içinde öyle yapımlar vardır ki onları kolay kolay unutamaz insan. Bu diziler sıradan diziler gibi değildir. Konusu itibariyle, işleniş şekli ve tarzıyla sıradanlıktan uzaktırlar. Bazı zamanlar reytinglerde iyi olmasalar da seyirci için onlar birer fenomendir. Bu yapımlar o kadar çok sevilir ve konuşulur ki seyirci bu yapımların biteceğine ihtimal vermez. Ancak hayatın akışı içinde bu istenmeyen durum gerçekleşir ve bu yapımlar biter. Geçmişte böyle diziler çoktur ve seyirci hala bu yapımları unutmamıştır. Şimdilerde ekranda olan ve Kanal D’de seyirciyle buluşan Hekimoğlu adlı dizide bu yapımlara bir örnek. Dizi o kadar çok sevildi ki her bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Ancak ne yazık ki bu tür yapımların başına gelen durum Hekimoğlu içinde gerçekleşti ve onun da reytingleri hiç iyi noktalarda olmadı. Bu durumda ne yazık ki dizinin final yapması için bir gerekçe oldu.

Hekimoğlu Mayıs Sonunda Final Yapıyor!

Kanal D’nin sevilen yapımlarından olan ve Salı akşamları ekrana gelen uyarlama dizi Hekimoğlu için final kararı alındı. Uzun zamandır konuşulan ve beklenen bu karar seyircide büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. Ekranlarının en aykırı ve en çarpıcı yapımlarından olan Hekimoğlu’nun Mayıs ayı sonunda ekranlara veda edeceği ve final yapacağı öğrenildi. Bu karar sonrası dizinin sevenleri oldukça üzülürken şimdiden adını unutulmazlar adına yazdıran dizi güzel duygularla anılmaya başlandı. Reytinglerde bir türlü istenilen noktalarda olmayan ve bu durum sebebiyle sık sık final yapacağı iddiaları gündeme gelen ve kanalın da bu durumdan rahatsız olduğu Hekimoğlu dizisi için beklenen son geldi. Dizi Mayıs sonunda sevenlerine ve ekranlara veda etme kararı aldı.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları ve İçeriği

Ojo Pictures tarafından Kanal D için hazırlanan ve uyarlama dizilerden biri olan Hekimoğlu’nda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan saban, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç şaşmaz rol alıyor. Dizide asosyal bir doktor olan ve aynı zamanda dahi olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinden oluşan doktorlar tedavisi imkansız gibi görünen hastalıklara tanı koymak için her türlü mücadeleyi verirler. Ateş Hekimoğlu düzene karşı biridir ve aldığı kararlar ve uyguladığı yöntemler sıradanlıktan çok uzaktır ve bu sebeple de çoğu zaman kabul edilmez ama o vazgeçmez ve bildiğini uygular. Her ne kadar bu durumdan hastane yönetimi şikayetçi olsa da başarılı sonuçlar sebebiyle Ateş Hekimoğlu asla eleştirilemez. Dizi her hafta Salı akşamları heyecanlı ve sıradanlıktan uzak konuları ve işleyiş tarzıyla Kanal d ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar