İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir’den Ayrılıyor

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir’den Ayrılıyor
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol diziye veda ediyor. Bu şok gelişme seyirciyi derinden üzdü.

OGM Pictures tarafından Tv 8 ekranları için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sevilen oyuncusu Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol’un diziye veda edeceği öğrenildi. Flaş gelişme seyircide şok etkisi yaratırken başarılı ve usta oyuncunun diziden neden ayrıldığı konusunda bir bilgi edinilemedi. İki sezondur Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlandı. Özellikle ilk sezonunda aldığı reytinglerle dikkatleri üzerine çeken dizide genç ve güzel bir kadın olan Zeynep’in kendi hayatını başkalarının istediği biçimde yaşaması ve bu durumun onu nasıl etkilediği konusu işleniyor. Kendini dünyaya getiren kadınla, onu büyüten kadın arasında kalan Zeynep bu yolculukta karşısına çıkan Mehdi’yle bir evlilik yapar ve hikayede böyle başlar.

Mehdi Doğduğun Ev Kaderindir’e Veda Ediyor

Doğduğun Ev Kaderindir dizinin sevilen oyuncusu İbrahim Çelikkol diziye veda ediyor. 24 Mart tarihinde ekrana gelecek bölümle son kez seyirci karşısına çıkacak olan ve Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un diziye neden veda edeceği ise bilinmiyor. Dizinin erkek başrolü olan İbrahim Çelikkol’un Doğduğun Ev Kaderindir’e veda edecek olması bugün sosyal medya ve dizi dünyasında son dakika gelişmesi olarak yer alırken dizinin takipçileri ve oyuncunun hayranları bu ayrılık karşısında şok oldu. Son kez 24 Mart Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak olan usta oyuncunun ne zaman ekranlara döneceği ve hangi projede rol alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Mehdi Kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde usta ve başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol tarafından canlandırılan Mehdi karakteri okumamış ancak zeki ve akıllı biridir. Bir oto tamircisi dükkanı olan Mehdi ailesine bakmak için çalışmaktadır ve doruluk onun için her şeydir. Delikanlı biri olan ve düz bir karakter olan Mehdi Zeynep’le evlendikten sonra ona aşık olur ve bununla birlikte her şey değişir. Zeynep için her şeyi yapmaya hazır olan Mehdi dizinin ikinci sezonunda büyük kırılmalar yaşadı ve Zeynep’le boşanarak hapse girdi. Daha sonra hapisten çıkan mehdi Zeynep için mücadele etmeye başlasa da farkında olmadan ona ve çevresine zarar vermeye başladı. Bu durum karşısında daha sinirlenen Mehdi yavaş yavaş tehlikeli bir hale geldi.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar