Sanem Çelik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Veda Ediyor

Sanem Çelik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Veda Ediyor
EDHO’nun sevilen karakteri Ceylan’ı canlandıran güzel oyuncu Sanem Çelik’in diziye veda edeceği öğrenildi. Sanem Çelik 23 Mart’ta son kez EDHO’da rol alacak.

Salı akşamlarının en çok sevilen yapımlarından olan ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz uzun sezonlardır yayınlanıyor. Dizi Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alırken kanalın da en çok sevilen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Yalçın Hafızoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik ve ali Sürmeli gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bir mafya dizisi olan ve her bölümünde heyecan ve aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı diziye sık sık yeni oyuncular dahil oluyor ve zaman zaman da diziden oyuncular ayrılıyor. Bu ayrılıklardan biri de yarın akşam yayınlanacak bölümde gerçekleşecek. Daha önce de diziden ayrılan ve ancak tekrar dönen ünlü ve güzel oyuncu Sanem Çelik’in diziye veda edeceği öğrenildi.

Ceylan (Sanem Çelik) Veda Ediyor

Atv’nin fenomen yapımlarından biri olan ve 4 sezondur ekranlarda yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da flaş bir ayrılık yalanıyor. Diziye daha önce de veda eden ve sonradan geri dönen güzel oyuncu Sanem Çelik yarın akşam yayınlanacak bölümle diziye veda ediyor. Dizide Hızır Çakırbeyli karakterinin kardeşi Ceylan’ı canlandıran ve dizinin güçlü isimlerinden olan Sanem Çelik’in ayrılacak olması dizinin sevenlerini ve başarılı oyuncunun hayranlarını derinden üzdü. Daha önce de ayrılan ancak diziye tekrar dönen güzel oyuncunun bu sefer ki ayrılığının ise bir daha dönüşsüz olacağı öğrenildi. 23 Mart’ta yayınlanacak 187. Bölümle diziye veda etmesi beklenen Sanem Çelik’in canlandırdığı Ceylan karakteri Çakırbeyli ailesinin en güçlü ve dediği dedik ama aynı zamanda anaç ve sahiplenici karakterlerinden biri olarak öne çıkmıştı.

Sanem Çelik Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da Ceylan karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel ve başarılı oyuncu sanem Çelik 18 Mayıs 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Sanem Çelik bu amaç için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat dalı Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan, seslendirme yapan, reklam filmleri ve belgesellerde rol alan güzel oyuncu en çok Kara Melek, Aliye, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gül Dünya ve İnadına Yaşamak adlı yapımlarla tanınmaktadır.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar