Hepsi Grubu Üyesi Cemre Kemer Evlendi!

Hepsi Grubu Üyesi Cemre Kemer Evlendi!
Bir zamanların en popüler müzik gruplarından olan ve dört kadının oluşturduğu Hepsi Grubunun solisti Cemre Kemer sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Bir zamanların en popüler müzik gruplarından olan ve gençlerin büyük hayranlığını kazanan Hepsi Grubunun solisti Cemre Kemer sürpriz bir şekilde evlendi. Hepsi Grubu ile tanınan ve zaman zaman magazin basınında yer alan şarkıcı Cemre Kamer ile reklamcı sevgilisi Emre Medina dün sade bir nikahla dünya evine girdi. Şarkıcı Cemre Kemer nikahla ilgili haberi ve resimleri sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Cemre Kemer ile reklamcı sevgilisi Emre Medina aile arasında sade bir nikahla evlenirken Cemre Kemer’le aynı grupta yer alan ve bir zamanlar arasının bozuk olduğu ancak daha sonra barıştığı eski arkadaşı Gülçin Ergül’de çifti tebrik etti. İşte haberin detayları!

Hepsi Grubunun Solisti Evlendi!

Magazin basını ve sosyal medyada sürpriz bir şekilde karşılanan ve herkesi şoke eden bir evlilik yalandı. 2020 biterken bir zamanların en gözde müzik gruplarından olan Hepsi Grubunun solisti şarkıcı Cemre Kemer ile reklamcı sevgilisi Emre Medina aile arasında gerçekleştirilen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Bir zamanların ünlü şarkıcısı Cemre Kemer sosyal medya hesabından nikah törenine ait fotoğrafları paylaşırken “şimdilik fotoğraflarda eksikler çok… Pandemi yüzünden sadece aile olabildi. Canımın yarısı çok dostum yoktu. Cidden kalbimin bir parçası olan çok eksik. Ama havalar güzelleşip kimseyi riske etmeyeceğimiz günleri bekliyoruz ne yapalım? Sağlık her şeyden önce” ifadelerini paylaştı. Çiftin nikahı aile arasında sade bir şekilde gerçekleştirilirken Cemre Kemer ile Emre Medina’nın mutlulukları çekilen fotoğraflara yansıdır.

Bir Zamanlar En Gözde Gruptu!

Hepsi grubu özellikle 2010’lu yıllardan sonra gençler arasında çok popüler oldu ve şarkıları dilden dile dolaştı. Grup o kadar ünlendi ki bir anda en çok dinlenen isimler arasında yer almayı başardılar. Ancak daha sonra gruptan Gülçin Ergül ayrılmış ve grup üç kişi olarak yollarına devam kararı almışlardı. Ancak ne yazık ki bu birliktelikte fazla uzun sürmedi ve grup tamamen dağıldı. Bir zamanların en gözde gençlik gruplarından Hepsi grubu tamamı kadınlardan oluşan dört kişilik bir gruptu. Grup dağıldıktan sonra Cemre, Eren ve Yasemin gruptan ilk ayrılan Gülçin ile aralarındaki bağı koparmışlardı. Bir süre sonra Cemre Kemer ile Gülçin Ergül barışmışlar ve sosyal medyadan birbirini takibe başlamışlardı. Cemre Kemer ile Emre Medina’nın evliliğini ise ilk kutlayanlardan biri Gülçin Ergül oldu. Biz de çifti tebrik ediyor ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar