Seran Göçer Eski Eşi Kaan Girgin’e Soyadı Davası Açtı!

Seran Göçer Eski Eşi Kaan Girgin’e Soyadı Davası Açtı!
Oyuncu Kaan Girgin ile 12 yıl önce boşanan Seran Göçer kızının soyadının kendi soyadını alması için mahkemeye başvurdu. İşte haberin detayları!

Magazin dünyasında olaylar, davalar, anlaşmazlıklar bitmiyor. Her gün yeni bir konu magazin basınında kendisine yer buluyor. Sosyal medya ve magazin basını için her şey demek olan ünlü isimlerin böyle haberleri de bir anda günde olmayı ve ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Ünlü oyuncu Kaan Girgin’e eski eşi Doktor Seran Göçer tarafından açılan dava da bu türden bir haber olarak okurlara sunuldu ve haber bir anda ilk sıralara kadar yükselmeyi başardı. Bir zamanlar evli olan ve ancak 12 yıl önce boşanan Seran Göçer ve Kaan Girgin çifti şimdi de çocuklarının soyadı konusunda anlaşmazlık yaşayarak mahkemeye gittiler. Seran Göçer 12 yıl önce ayrıldığı eski eşi oyuncu Kaan Girgin’in soyadını taşıyan kızının soyadının Göçer olması için mahkemeye başvurdu. Seran Göçer’in avukatı tarafından mahkemeye verilen dilekçede Kaan Girgin ve Seran Göçer’in kızlarının sosyal hayatta soyadı sebebiyle sıkıntı yaşadığı belirtildi. İşte haberin detayları!

Soyadı Davası!

Oyuncu Kaan Girgin ile Doktor Seran Göçer bir kez daha mahkemede karşı karşı karşıya geldi. Seran Göçer 12 yıl önce boşandığı Kaan Girgin’den olan kızının Girgin olan soyadının değişmesi ve Göçer olması için mahkemeye başvurdu. İstanbul Aile Mahkemesine açılan dava dilekçesinde “küçük S.G. bugüne kadar sadece 1 ya da 2defa gördüğü babası Kaan Girgin’in soyadını kullanmaktadır. 8. Sınıfa giden S.G. annesiyle soyadının farklı olması nedeniyle gerek okulunda gerekse sosyal yaşamında büyük sıkıntı yaşamakta, bu durumdan rahatsız olmaktadır. Seran Göçer resmi başvurularda da çocuğunun annesi olduğunu ve velayetin kendisinde olduğunu ispat sorunuyla karşı karşıya kalmaktadır. Küçük S.G. doğduğundan bu yana ne bayramlarda, ne tatillerde ne de özel günlerde gördüğü babası ile şahsi bir ilişki kuramamıştır. Kaan Girgin mahkeme tarafından hükmedilen nafakayı da ödememektedir. Çocuğun maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını annesi Seran Göçer karşılamaktadır.”

Girgin Yerine Göçer Soyadı!

Seran Göçer’in avukatı tarafından mahkemeye verilen dava dilekçesinde ayrıca “çocuğun soyadını seçme hakkının velayet hakkı kapsamında yer aldığı” ayrıca belirtildi. Dava dilekçesinde son olarak “tüm bu nedenlerle çocuğun hak ve menfaatlerinin korunması, babanın da çocuğuna karşı sorumluluklarını yerine getirmemesi hiç görüşmemeleri aradaki sevgi ve saygı bağının ortadan kalkmış olması bakımından soyadı değişikliğinin baba için de bir mağduriyet yaratmayacağı kanaatindeyiz. Çocuğun soyadının velayet hakkına sahip annenin kızlık soyadı olan Göçer olarak değiştirilmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar