Farah Zeynep Abdullah'tan o sözlere sert tepki: Artık yeter!

Farah Zeynep Abdullah'tan o sözlere sert tepki: Artık yeter!
Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah sosyal medyadan yapılan yorumlara sert çıktı. Farah Zeynep Abdullah, "Artık Yeter!" dedi. İşte o sözler…

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisi hakkında yapılan yorumlara sert bir dille tepki gösterdi. Sezonun en iyi projelerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nda başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah hakkında yapılan yorumlara verdiği cevaplarla sık sık gündem oluyor. Farah Zeynep Abdullah bu kez kendisi hakkında yapılan "Aradığı aşkı bulamadı" yorumlarına tepki verdi. "Eski masallar bitti. O çağ kapandı" diyen Farah Zeynep Abdullah, "Gerçekten artık yeter" yorumunu yaptı.

Farah Zeynep Abdullah o yorumlara cevap!

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'la birlikte başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah son zamanlarda sosyal medyadan verdiği cevaplarla da gündem oluyor. TRT 1'de yayınlanan ve ekip olarak başarılı bir iş çıkaran Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan tüm karakterler seyirciden tam not alıyor. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah hakkında da sosyal medyadan çok sayıda yorum yapılıyor. Abdullah ise yapılan bu yorumlara verdiği cevaplarla gündeme geliyor.

Farah Zeynep Abdullah: Eski masallar bitti

Farah Zeynep Abdullah'tan bu kez "Aradığı aşkı bulamadı" yorumlarına tepki geldi. Abdullah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama bu beyinsizce bir yorum. Gerçekten artık yeter! Bizim prense, kahramana ihtiyacımız yok. Eski masallar bitti. O çağ kapandı" ifadelerini kullandı. Başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimlerinden olan Farah Abdullah'a yapılan yorumlar ünlü oyuncuyu zaman zaman isyan ettiriyor.

Farah Zeynep Abdullah'tan sosyal medya yorumlarına tepki

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah daha önce de kiloları hakkında yapılan yorumlara tepki göstermişti. Sosyal medyadan yapılan yorumlara cevap veren Abdullah, "Canlarım genel bir şey dedim demin dış görünüş baskısından bıktık diye, siz niye beni teselliye girdiniz, şaçmalamayalım. Kilo verince aa hasta mısın kilo alınca oo maşallah üff kilo muhabbeti bitsin bırakın insanları nasıl sağlıklı ve mutlu olacaklarsa, bir salın yaa" şeklinde tepki göstermişti.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar