Her Yerde Sen Kerem (Furkan Andıç) Kimdir?

Her Yerde Sen Kerem (Furkan Andıç) Kimdir?
Fox Tv ekranlarının en yeni dizisi Her Yerde Sen Kerem kimdir? Her Yerde Sen Kerem gerçek adı nedir? Her Yerde Sen konusu...

Havaların ısınması ile birlikte televizyon ekranlarında yeni diziler gelmeye başladı. Bunlardan biri de Fox TV ekranlarında yeni başlayacak olan Her Yerde Sen dizisi oldu. Peki Her Yerde Sen dizisinin Kerem'i kimdir? Her Yerde Sen konusu nedir? İşte detaylar..

Fox Tv ekranlarının yaz sezonuna hazırladığı Her Yerde Sen dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile daha şimdiden izleyicilerin dikkatini çekti. Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın  yer alacağı dizinin adı daha önce Sadece Sen konulsada daha sonrasında Her Yerde Sen olarak karar alındı. Peki dizide rol alan oyuncuları tanıyor  muyuz? Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncularından Kerem gerçekte kimdir? Yakışıklık oyuncu Furkan Andıç, yeni dizi Her Yerde Sen dizisinde Kerem karakterine hayat verecek. 

Her Yerde Sen Kerem (Furkan Andıç) Kimdir?

Karga 7 Pictures yapımcılığını üstlendiiği dizinin başrol oyuncularından Kerem yani Furkan Andıç'ı yakından tanıyalım. Furkan Andıç, aynı evde yaşamak zorunda kalan iki gençten birini canlandıracak. Yakışıklı oyuncu 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ekonomi ve dil eğitimi için Ukrayna'ya giden Furkan Andıç, oyunculuk deneyimine de ilk burada merhaba demiştir. Ukrayna'da dil ve ekonomi eğitimini bitirdikten sonra Türkiye'ye döner ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü başarı ile bitirir. Daha sonrasında da bir çok reklam ve film projesinde yer alır. 

Furkan Andıç'ın rol aldığı yapımlar

- Adını Feriha Koydum

- Kolej Günlüğü

- Yağmurdan Kaçarken

- Umutsuz Ev Kadınları

- Kaçak Gelinler

- Kardeş Çocukları

Her Yerde Sen konusu nedir?

Aynı evde yaşamak zorunda kalan keçiler gibi inatçı Demir ile Selin’in karşı koyamadıkları aşk hikâyeleri anlatılıyor. Tanıtım metinlerinde; “Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.” Gibi iddialı sözler bulunan Her Yerde Sen dizisi oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Bu iki keçiden birinin çalıştığı şirkete diğeri de yönetici olarak atanınca durumlar işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

07-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar