Her Yerde Sen Merve (Deniz Işın) Kimdir?

Her Yerde Sen Merve (Deniz Işın) Kimdir?
Fox TV'nin yeni soluklu dizisi Her Yerde Sen dizisinin oyuncuları kimler? Peki Her Yerde Sen Merve yani Deniz Işın kimdir?

Fox Tv'nin en yeni dizisi Her Yerde Sen dizisi kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Her Yerde Sen dizisinin en çok merak edilen oyuncularından biri ise Merve rolünü canlandıran Deniz Işın kimdir? İşte detaylar..

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrolleri paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizinin senaristliğini Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer yapacak. Romantik komedi tadında ekranlara gelecek olan dizide Kerem ve Selin ismindeki iki gencin birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı evi satın alması ve sonrasında gelişen olaylarını konu alıyor. İşte oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Gelin yakından tanıyalım..

Her Yerde Sen Merve (Deniz Işın) Kimdir?

Her Yerde Sen dizisindeki başrollerinden Selin'in en yakın arkadaşlarından olan Merve karakterini canlandırıyor. Merve sempatik ve sevecen tavrı ile dizinin sevilen karakterlerinden biridir. Merve rolünü canlandıran Deniz Işın,  Scorp videoları ile fenomen olmuştur. Deniz Işın, 1993 yılında İzmir de dünyaya dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Kimya Bölümü mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimi olacak bu dizi ile bakalım nasıl bir performans sergileyecek.

Her Yerde Sen Selin (Aybüke Pusat) kimdir?

Güzel oyuncu Aybüke Pusat 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Ankara Devlet Konservatuarı Bale bölümünden mezun olarak son verdi. Aybüke Pusat ilk Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak televizyon ekranlarına merhaba demişti. Bunun yanı sıra Miss Turkey yarışmasında üçüncülük elde etmişti. Üçüncülüğünün ardından televizyon dünyasının ilgisini çekmişti. Bir çok dizi ve reklam projelerinden teklif almaya başlamıştı. 

Her Yerde Sen Kerem (Furkan Andıç) Kimdir?

Karga 7 Pictures yapımcılığını üstlendiiği dizinin başrol oyuncularından Kerem yani Furkan Andıç'ı yakından tanıyalım. Furkan Andıç, aynı evde yaşamak zorunda kalan iki gençten birini canlandıracak. Yakışıklı oyuncu 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ekonomi ve dil eğitimi için Ukrayna'ya giden Furkan Andıç, oyunculuk deneyimine de ilk burada merhaba demiştir. Ukrayna'da dil ve ekonomi eğitimini bitirdikten sonra Türkiye'ye döner ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü başarı ile bitirir. Daha sonrasında da bir çok reklam ve film projesinde yer alır. 

21-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler