Her Yerde Sen Selin (Aybüke Pusat) Kimdir?

Her Yerde Sen Selin (Aybüke Pusat) Kimdir?
Yaz dizisi Her Yerde Sen'in oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Her Yerde Sen'in başrol oyuncularından Selin (Aybüke Pusat) kimdir?

Fox Tv ekranlarınıın yaz dizisi Her Yerde Sen izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşen dizinin başrol oyuncularından Selin yani Aybüke Pusat kimdir? Selin'in gerçek hayattaki adı nedir? Her Yerde Sen ne zaman başlayacak?

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın başrolünü paylaştığı yeni yaz dizisi Her Yerde Sen'in oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin bir arada olduğu kadro da hangi isimler var? Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncularından Selin karakterini .canlandıracak güzel oyuncu Aybüke Pusat adından sıkça söz ettirdi. Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği Her Yerde Sen dizisinin senaryosunu usta kalemler Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar var. Büyük bir başarı göstermesi beklenen dizi bakalım kaç sezon sürecek?

Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak?

Ali Yağcı, Ali Gözüşirin, Aslıhan Malbora, Ali Barkın, Barış Yıldız, Deniş Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Ayşe Tunaboylu, Binnur Şerbetçioğlu ve Furkan Andıç gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda bulunduran dizi ne zaman başlayacak? Yaz sezonu için hazırlanan dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Fakat yaz sezonu dizileri gibi Temmuz veya Ağustos ayından önce ekranlara gelmesi bekleniyor. Her Yerde Sen dizisi yeni bölümleri ile Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

Her Yerde Sen Selin (Aybüke Pusat) kimdir?

Güzel oyuncu Aybüke Pusat 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Ankara Devlet Konservatuarı Bale bölümünden mezun olarak son verdi. Aybüke Pusat ilk Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak televizyon ekranlarına merhaba demişti. Bunun yanı sıra Miss Turkey yarışmasında üçüncülük elde etmişti. Üçüncülüğünün ardından televizyon dünyasının ilgisini çekmişti. Bir çok dizi ve reklam projelerinden teklif almaya başlamıştı. 

Star Tv'nin efsane dizisi Medcezir'de hayat verdiği Elif karakteri ile de gözleri üstüne çekmişti. Daha sonrasında ise 2015 yılında ekranlara gelen O Hayat Benim dizisinde Zeynep karakterine, Familya dizisinde de Su karakterine hayat vermişti. Son olarak ise Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz de Bahar karakterine hayat verdi.

Aybüke Pusat'ın Oynadığı Diziler

  • Medcezir - Elif

  • O Hayat Benim - Zeynep

  • Familya - Su Beyoğlu

  • Söz - Bahar Kutlu

  • Şahin Tepesi - Verda Özen

  • Her Yerde Sen - Selin

07-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar