Her Yerde Sen’den final kararı. Her yerde sen final yapıyor

Her Yerde Sen’den final kararı. Her yerde sen final yapıyor
cumartesi akşamları yayın hayatına devam eden Her Yerde Sen’den final kararı geldi. 3 hafta sonra Her yerde sen final yapıyor

Her şey güzel gidiyordu oysa. Her Yerde Sen dizisinden bahsediyoruz. 2019 2020 yeni sezonunda cumartesi akşamları yayın hayatına devam eden Her Yerde Sen’den final kararı geldi. 3 hafta sonra Her yerde sen final yapıyor. En romantik dizi seçilen dizinin hayranları şokta. Şimdi detaylar.

Her Yerde Sen’den final kararı. Her yerde sen final yapıyor

Fox Tv ekranlarında 20 bölümdür oynayan Her yerde sen için kanal yöneticileri final kararı verdi. Sevilen dizi 23'üncü bölümde final yapacak dizi için hayranları şok oldu. Başrollerini Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın paylaştığı Her Yerde Sen, Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni'nde de "En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülü"ne layık görülmüştü.

Neden final yapıyor!

Karga Seven Pictures'ın FOX için çektiği "Her Yerde Sen" için önce gün değiştirildi ancak kötü gidişata engel olunamadı. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın başrolünü oynadığı dizi, 20 hafta boyunca seyirciyle güzel bir birliktellik oluşturmuştu. Ancak rakip diziler Arka Sokaklar ve Hercai’nin başlamasıyla dizinin günü cumadan cumartesi akşamına alınmıştı. Ekim ayı itibari ile çok yoğun bir reyting kaybı yaşayan dizi için gün değiştirmek de yetmedi ve Fox Tv ile yapımcı Karga Seven Pictures’in arasında varılan anlaşma üzerine 23. Bölümde final kararı alındı.

Oysaki 14 Haziran Cuma akşamı yayın hayatına başlayan Her Yerde Sen dizisi ilk bölümlerde gösterdiği performans ile hem yapımcısına ve kanalına 2019/2020 sezonunu götürür imajı vermişti. Ancak ekim ayı reytingleri 4’ün altına inince final kaçınılmaz oldu.

Yüksek maliyetli bir diziydi

Özellikle başrol oyuncuları için ödenen yüksek meblağlar, dizinin 3 reytingin altında kalmasıyla karşılanamaz oldu. Oysaki Her Yerde Sen bir yaz dizisiydi. Yaz dizileri için aslında reyting sorun değildir. Hem maliyetleri düşük hem de yaz aylarında başka bir proje olmadığı için vasat bir yaz dizisi bile haziranda başlayıp ağustos sonunu görebiliyor. Yaz sezonunda reyting sıkıntısı çekmeyen Her Yerde Sen dizisi ekim ayı güçlü rakipler karşısında tutunamadı. Maliyetlerinin yüksek olması final için yeterli sebep oldu. Canlitv olarak dizi hayranlarına geçmiş olsun diyoruz.

Şöyle de bir gerçek var. Yaz dizileri genelde 13 bölüm olarak planlanır ve kış sezonu gelince final yapar. Sezon dizileri eylülün ikinci haftası yayına başlarken yaz dizileri de ekrana veda eder. Aslında Her Yerde Sen bir yaz dizisi olarak 13 bölüm planlanmıştı ancak yaz sezonunda ilgi görünce uzatılmıştı. Ancak ekim ayı ile birlikte güçlü rakipler karşısında tutunamayınca 23. Bölümde final yapmaya karar verdi. Keyifli seyirler.

06-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar