Hercai 26. Bölüm İzle!

Hercai 26. Bölüm İzle!
Birbirlerine geçmişe sünger çekecekleri konusunda söz veren Miran ve Reyyan'ı bekleyen büyük sürpriz ne? Geçmişte yaşananların birbir ortaya çıktığı Hercai 26. bölüm ile bu akşam!

Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serhat Tutumluer, Feride Çetin ve Gülçin Santırcıoğlu'nun paylaştığı Hercai dizisi 26. bölümü ile bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Reyyan ve Miran'ın artık ayrılmamak için birbirlerine söz vermesinin ardından pembe hayalleri yine kısa mı sürüyor? Azize Aslanbey'i çileden çıkaran olay ne? Miran'a yaklaşmak için gemileri yakmaya kalkan Azize Aslanbey'i bekleyen büyğkk sır ne? Son bölüm hakkında merak edilen herşey Hercai 26. Bölüm haberimizde!

Miran ve Reyyan'ın Sözü

Birbirlerine artık her koşulda güveneceklerini ve ne olursa olsun doğrununda yalanında birbirleri oldukalrını söyleyerek Miran ve Rayyan bir söz verirler. Hemde herşeyin başladığı o yerde, köprüde. Reyyan ve Miran herşeyin artık düzeldiğine inamak isterler. Hazar'ın itirafı Reyyan'ın nasıl bir hata yaptığını göstermektedir. Miran'a değilde babasına inanması aralarına kırgınlık getirir. Zehra'nın ise bildiği gerçeği Miran ve Reyyan ile paylaştıktan sonra Azize Aslanbeyi bekleyen büyük felaket nedir? 

Diğer yandan minik Gülhanım dedesinin odasında karagözlü kadın diye hitap ettiği Azize Aslanbey'in fotoğrafını ve adının baş harfini taşıyan bir tesbih boncuğunu bulur. Küçük hanım'ın konağın ortasında paylaşacağı bu bilgi geçmişten henüz ortaya çıkmayan asıl büyük kinin doğmasının sebebi olan Azize Aslanbey ve Nasuh Şadoğlu'nunbüyük aşkı mı çıkacak?

Nasuh'un uğraşması gereken bir diğer konu ise Yaren'in başta Rayyan olmak üzere tüm konağın arkasından çevirdiği işler ve Gönül ile olan işbirliğidir. Tüm bunları duyan Nasuh Şadoğlu Yaren'i cezalandırır. Yaren daha da alevlenir ve oyunlarını büyütür.  Eski Yaren olabilmek ve dedainin kıymetlisi olabilmek için çevireceği oyunlar ayağına dolaşacak mı?

Bu bölümde Azize Aslanbey ise kendisine artık hiç güvenmeyen Miran'a biraz daha yakınlaşmak ister. Onun güvenini sağlamak ve onu kendi yanına çekebilmek için geçmişten bir kaç küçük bilgi daha verecektir. Ancak kaybettiği güven ve babaanne torun ilişkisinin arasına Zehra'nın Miran ve Reyyan'a anlattıkları çığ gibi düşecek, Azize Aslanbey bu kez fena kükreyecektir. 

Mardin Midyat'ta Sıla Konağında geçen ve gerçekte yaşanmış bir hikayeden konu alınan Hercai dizisi 26. son bölümü ile bu akşam saat 20:00'de ATV televizyon kanalında. İyi Seyirler!

20-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar