Hercai 37. Bölüm İzle!

Hercai 37. Bölüm İzle!
Hercai 37. Bölüm İzle! Miran Reyyan'a destek olmak isterken bambaşka bir olayın içine düşecektir. Ben sensiz nefes alamıyorum diyen Hercai 37. Bölüm bu akşam ATV'de.

Hercai 37. Bölüm İzle!  Banu Akyıldız yönetmenliğinde Mardin'de çekilen Hercai dizisinde bu hafta 37. Bölüm yayında olacak. Sevilen ve ilgi ile takip edilen dizide ipler bu bölümde iyiden iyiye gerilecek. Miran artık bulanan suların durulmasını isterken bu kez o suya bir taş da Reyyan atacak. Reyyan'ı bu denli delirten olay ne? Hepsi bu akşam saat 20:00'de ATV'de. Hercai son bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. Aşağıdaki linki kullanarak Hercai 37. Bölümü canlı izleyebilirsiniz!

HERCAİ 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai 37. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Reyyan Üvey olduğunu öğrenir. Kendisi için kabusa dönen hayatının tüm sebebi bunu bilip söylemeyen babası Hazar olarak görür. Bu durum onu derinden etkiler ve kendisi adına bir karar alır. Artık yalansız bir hayat yaşayacaktır. Kendisini izole eder. Bu kez de Miran onun her düşüşünde yanında olduğunu hatırlar. Reyyan için bir şeyler yapmak ister. Onun yanında olmak onu korumak ister. Reyyan'ın bu kararından yanında olmak isterken daha da uzaklaştığını farkeder ve bu acı vericidir. Bu süreçte onun yanında bir kişi vardır. Onu anlayan tek kişi Fırattır. Aynı duyguları yaşadıkları henüz bilmeselerde hisleri ortaktır.  

Gönül ise kardeşinin mezarını ziyaret gitiiği sırada mezarda bir mektup bulur. Bu mektup ile Gönül Azize Aslanbey'in yalan söylediğinder artık adı kadar emindir. Azize ise hayata geçirmek istediği planında önce Reyyan'ın üveyliğini yararlanacaktır. Miran buna izin verecek mi? Gönül'ün babaannesi ile ilgili planı ne? Fırat Reyyan'a nasıl akıl verecek? 

Tüm bu olanlardan sonra Miran Ryyan ile atlarını alıp gezmeye çıkarlar. Fakat Reyyan'ın atı boş geri döner. Reyyan bir kaza geçirmiştir. Bu Kazada Reyyan'ı kurtaran gizemli isim kimdir? Miran'a bu haberi kim verecek? Reyyan bu kazadan sağ kurtarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam ATV'de. Hercai 37. Bölüm Tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler. . .

 

20-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar