Hercai 7. Bölüm Fragmanı /Reyyan ve Azat Evleniyor mu?

Hercai 7. Bölüm Fragmanı /Reyyan ve Azat Evleniyor mu?
Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Hercai 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Reyyan Azat Evlenecek Mi? Miran ne yapacak? Tüm detaylar haberimizde!

Atv’nin fırtınalar estiren dizisi Hercai her bölüm gücüne güç katarak ilerlemeye devam ediyor. Mia yapım tarafından hazırlanan projeyi seyirci adeta nefeslerini tutarak seyrediyor ve bir sonrakihaftayı iple çekiyor. Sadece dizinin bölümlerideğil yayınlanan kamera arkaları ve fragmanlarda sosyal medyada adeta patlamalara sebep oluyor. Dizinin yayınlanan son bölümü izleyiciyi ekranlara kilitledi. Hercai son bölüm Reyyan'ın başına silah dayandığı ölüm sahnesi ile şoke etti. Zengin işadamı Miran ile Mardin'in Midyat ilçesinin köklü ailelerinden olan Şadoğulları'ndan Reyyan'ın imkansız aşkını anlatan Hercai dizisi yayınlanan 7. son bölüm fragmanı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fragman Herkesi Şoka uğrattı!

Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı, dizi ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanıyor. Yayınlandığı gün ekranlarda adeta Hercai fırtınası esiyor! Yüksek reytingli dizinin bölümleri kadar yayınlanan fragmanları da seyirciyi ekrana kilitliyor. Cuma günü yayınlanacak 7. Bölümün yayınlanan fragmanı da seyirciyi şok etti ve büyük bir meraka sürükledi. Reyyanı deliler gibi seven Azat tüm yaşananalra rağmen Reyyan'ı konağa getiriyor. Azat, Reyyan’ın yerinin konak olduğunu tüm aile fertlerinin önünde dile getirirken dedelerine de adeta meydan okuyor. Azat, aileyi 'Reyyan'ın gözünde bir damla yaş akıtanın gözünün yaşına bakmam' diyerek tehdit ederken Reyyan'la evleneceğini de sözlerine ekliyor. Konağın kapısında Azat'ın sözlerini işiten Miran, bu durum karşısında çılgına dönüyor. Fragman bu kadar. Ama yankıları ve etkisi büyük oldu. Seyirci fragmandan sonra peş peşe sorular sormaya başladı. Azat Reyyan evlenecek mi? Miran Reyyan'ın elinden kayıp gitmesine izin verecek mi? Ailenin geleneklerine bağlı büyüğü bu durum karşısında ne yapacak? Bütün bu sorular yayınlanacak bölümle cevap bulacak gibi görünüyor.

Ekranların Yeni Aşk Fırtınası Hercai!

Usta oyuncu kadrosu, sürükleyici, muhteşem senaryosu, yüksek temposu fark oluşturan Hercai  “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı”  sloganıyla yola çıkmıştı. TV dünyasına hızlı bir giriş yapan dizi seyircinin bir anda göz bebeği oldu. Hercai’nin yayınlanan son bölümünde; Miran, Reyyan’a intikamının sebebini anlatıyor. Rayyan babasının suçsuz olduğunu dile getirirken Miran’ın ne kadar nefretle dolduğunu da görüyor. Gönül ile Reyyan yüz yüze geliyor. Gönül, tam gerçekleri anlatacakken; Miran, Gönül’ün amcasının kızı olduğunu dile getiriyor. Reyyan’a söylediği onca yalanın altında ezilen Miran, yaşananlara katlanamıyor. Yaptıklarından büyük bir pişmanlık yaşıyor. Ayrıca Yaren, bu sefer de Gönül’ü arıyor. Kocasını geri alması için iş birliği yapmak istiyor. 

24-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar