Hercai dizisi 3 Avrupa ülkesine satıldı

Hercai dizisi 3 Avrupa ülkesine satıldı
ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hercai başarısına başarı katmaya devam ediyor. Sevilen dizi Hercai, 3 Avrupa ülkesine satıldı.

ATV ekranlarının yayın hayatına başladığı günden beri büyük ilgi gören dizisi Hercai bekleniliğinin de üstünde bir performans sergiledi. Fransa’nın Cannes kentinde yapılan MIPCOM fuarı ile ilgili yaşanan gelişmeler Türkiye'yi mutlu etti. Hercai dizisi tam 3 Avrupa ülkesine satıldı. İşte o ülkeler...

HERCAİ 3 AVRUPA ÜLKESİNE SATILDI!

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı” sloganı ile yayın hayatına başlayan Hercai dizisi son zamanlara damga vuran diziler arasına girdi. Cuma akşamlarının vazgeçilmez haline gelen Hercai dizisi Türkiye'deki başarısına başarı kattıktan sonra Avrupa ülkelerine açıldı. Reyting rekorları kıran Hercai dizisi geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPCOM fuarına katıldı. Hercai dizisinin başrol oyuncuları Ebru Şahin, Akın Akınözü ve Ayda Aksel, MIPCOM fuarında adından baya söz ettiren isimler arasında yer aldı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Kuruluş Osman ve Hercai dizilerine toplam 5 ülkeden talep geldi. Türk dizilerinin Avrupa ülkelerinde gösterdiği bu başarısı Türkiye'yi gururlandırdı. Dizinin başrol oyuncuları; Ebru Şahin, Akın Akınözü ve Ayda Aksel de dizinin tanıtımı için Cannes’da yer aldı. Hercai dizisi için Bulgaristan, Arnavutluk ve İspanya ile anlaşma yaptı. 

Akın Akınözü kimdir?

1990 yılında dünyaya gelen Akın Akınözü, Ankara doğumludur. Eğtiimini Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında tamamlayan Akın Akınözü, daha sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. İlk olarak 2014 yılında ekranlara gelmeye başlayan Azrail sinema filmi ile oyunculuğa adım atan Akın Akınözü, daha bir çok başarılı yapımda rol almaya devam etmiştir. 1.80 metre boyunda olan Akın Akınözü, 120 kiloya akdar ulaştıktan sonra 50 kilo vermiştir. Günümüzde ise Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterini canlandırmaktadır.

Ebru Şahin kimdir?

18 Mayıs 1944 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Ebru Şahin, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilim Fakültesi'nde tamamlayan Ebru Şahin, ilk olarak 2016 yılında vizyona giren Kan Parası filmi ile oyunculuk deneyimini yaşamış oldu. Daha sonra Babam sinema filmi ve Savaşçı dizisinde rol almaya başlayan Ebru Şahin, günümüzde ise Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandırmaktadır.

18-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler