Hercai dizisinde son dakika değişikliği!

Hercai dizisinde son dakika değişikliği!
Atv ekranlarının fenomen dizisi Hercai'de beklenen olmadı. Gelecek bölümün çekimleri öncesinde bir son dakika değişikliği yapıldı.

Reytingleriyle Atv'nin yüzünü güldüren Hercai dizisinde bir son dakika değişikliği yaşandı. 32. bölümle birlikte diziye girmesi beklenen oyuncu çekime kısa bir süre kala diziden ayrılma kararı aldı. Bu kararın hemen ardından yapım şirketi yeni bir oyuncuyla anlaştı.

Hercai dizisine dahil olacak yeni oyuncu son dakikada değişti

Hercai dizisine 32. bölümde Dennis isimli bir karakterin katılması bekleniyordu. Yapım şirketi bu rol için Ege Kökenli ile anlaşma sağlamıştı. Çekimlere çok kısa bir süre kalan Ege Kökenli'nin daha rol almaya başlamadan diziden ayrılma kararı almasından sonra rol için hemen yeni bir isim arayışına başlandı. Rolün yeni sahibi ise Ferzan Hekimoğlu oldu. Fransız bir karakter olan Dennis, Miran'ın eski sevgilisi olarak diziye dahil olacak. Karakterin 33. bölümle birlikte diziye girmesi bekleniyor.

Ferzan Hekimoğlu kimdir?

Ferzan Hekimoğlu, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

2013 yılında Show TV'den ekrana gelen Her Şey Yolunda Merkez dizisinde rol aldı.

2014 yılında vizyona giren Delisin! Delisin! filminde Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma, Ufuk Karalı, Ahmet Çevik, İsrafil Köse ve Ethel Mulinas Asaf ile birlikte rol aldı. Bu filmde Burcu karakterini canlandırdı.

2014 yılında TRT 1'den ekrana gelen Gurbette Aşk: Bir Yastıkta dizisinde rol aldı.

2015 yılında Kanal D'den ekrana gelen Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde rol aldı. Bu dizide Hemşire Alev karakterini canlandırdı.

2015 yılında vizyona giren En Güzeli filminde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Tuvana Türkay, Cem Kılıç, Osman Karagöz, Fırat Çöloğlu ve İrfan Kargı ile birlikte rol aldı. Bu filmde ise Tuğçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

2016 yılında vizyona giren Bir Şey Değil filminde Özüm Arıkan, Evren Karakayacı, Münir Can Cindoruk, Caner Cindoruk, Bihter Dinçel, Füsun Demirel, Bülent Çolak ve Levent Ülgen ile birlikte rol aldı. 

2017 yılında Atv'den ekrana gelen Seven Ne Yapmaz dizisinde rol aldı. 

Ferzan Hekimoğlu, 2020 yılında Atv'den ekrana gelen Hercai dizisine dahil oldu. Güzel oyuncu bu dizide Dennis karakterine can verecek.

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar