Hercai dizisinin yayın tarihi belli oldu

Hercai dizisinin yayın tarihi belli oldu
Atv ekranlarında yeni başlayacak Hercai dizisinin yayın tarihi belli oldu. Hercai dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Dizi ATV’de izlenir sloganıyla yıllardır kaliteli dizileri ekranla getiren ATV,  bugünlerde yeni bir diziyi daha seyirciyle buluşturmanın telaşını yaşıyor. Çekimleri uzun bir süredir tarihi ve doğal güzellikleriyle nefesleri kesen Mardin’de devam eden ATV’nin yeni dizisi Hercai yakın bir tarihte ekranlara gelecek. İddialı tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla yayınlanmadan büyük bir seyirci kitlesini peşine takmayı başaran Hercai merakla beklenmeye başlandı. Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihini canli tv takipçileri için araştırdık. Bakalım Hercai seyirciye ne zaman merhaba diyor.

HERCAİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimleri Mardin’de devam eden ve büyük emekler harcanan Hercai Dizisinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Uzun bir süredir ATV ekranlarında tanıtımları yayınlanan ve seyirci tarafından da merakla beklenen dizinin son yayınlanan fragmanıyla yayın tarihi de belli oldu. Yayın için artık gün sayan dizinin yayın tarihi ATV tarafından 15 Mart Cuma günü olarak belirlendi. İddialı konusuyla seyirci tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin 1. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Ekranlara gelmesi için sayılı günlerin kaldığı dizi bakalım beklenen başarıyı yakalayacak mı?

ATV CANLI İZLE

KAMERA ARKASINDA HANGİ İSİMLER VAR?

Mia Yapım tarafından ATV için hazırlanan Hercai Dizisinin yapımcılığını Banu Akdeniz, senaristliğini Eda Tezcan, Feraye şahin ve yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Uzun bir süredir bir masal şehri Mardin’de çekimleri devam eden dizi tanıtımlarında tarihi mekanları ve doğal güzellikleri de oldukça iddialı ve başarılı bir şekilde kullanıyor. Henüz yayınlanmadan seyirci tarafından merakla beklenmeye başlayan dizi bu sezona damgasını vuracak dizilerden biri olacak gibi görünüyor. 

HERCAİ HANGİ KONUYU ELE ALIYOR?

Mia yapım tarafından hayata geçirilen Hercai Dizisi “İntikamdan Doğan İmkansız Bir aşkın masalı” sloganıyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Büyük trajediler yaşayan güçlü bir aile olan Aslanbey ailesinin entrikalarla dolu yaşamının hikayesinin anlatılacağı Hercai’nin ana konusunu ise imkansız bir aşk oluşturacak. İddialı bir oyuncu kadrosuna sahip dizide Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi oyuncular rol alacak.

07-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler