Hercai’de Beklenmedik Ayrılık!

Hercai’de Beklenmedik Ayrılık!
Atv ekranlarında iki sezondur ekrana gelen başarılı dizi Herca’ide şok ayrılık. Dizinin başarılı yönetmeni Cem Karcı ayrıldı. İşte detaylar!

Atv’nin iki sezondur devam eden Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai kanalın en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizi intikam, aşk ve töre üçgeninde yaşanıyor ve ayrı ayrı iki aileye mensup iki gencin arasında yaşanan ancak ailelerden kaynaklanan sorunlar sebebiyle bir türlü mutlu sona ulaşılamayan dizinin hikayesinde son zamanlarda sıkışmışlık ve tekrarlar yaşansa da dizinin kemikleşmiş kitlesi diziden vazgeçmiyor. Mardin’de çekimleri devam eden dizide Miran ve Reyyan arasında yaşananlar ve ailelerin birbirinden intikam almak için her yolu denemeleri her ne kadar artık alışıldık hale gelmiş olsa da dizide son anda gelişen bir durum seyirciyi ve kulisleri bir anda hareketlendirdi. Dizinin başladığı günden itibaren yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı’nın diziden ayrıldığı haberleri bir anda şok etkisi yarattı.

Hercai’de Şok Gelişme! Cem Karcı Ayrıldı!

Mia yapım tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Hercai ikinci sezonunda da başarılı bir reyting grafiğini yakalamış gibi görünüyor. Dizinin her bölümü geniş bir hayran kitlesine ulaşıyor ve dizi her platformda kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Miran ve Reyyan arasında yaşanan aşkın hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda oturan ve iki sezondur diziyi başarılı bir şekilde çeken başarılı yönetmen Cem Karcı diziden ayrılma kararı aldı. Dizinin ilk bölümünden itibaren her karesinde emeği bulunan Cem Karcı’nın diziden apar topar ayrılma kararı almış olması kulisleri bir anda hareketlendirse de gerçek bir süre sonra anlaşıldı.

Cem Karcı’nın Yerine Kim Geliyor?

Cem Karcı’nın Hercai’nin yönetmenliği bırakmaya karar vermesi ve bunu dizinin yapımcısı Banu Akdeniz’le konuşarak ortaklaşa bir kararla alması kulislerde herhangi bir dedikoduya fırsat vermedi. Cem Karcı’nın çok yorulduğunu ve bir süre dinlenmek istediğini belirttiği görüşme sonrası Cem Karcı’nın ayrılması da kesinleşmiş oldu. Hercai başladığı günden itibaren yönetmenliğini üstlenen Cem Kırcı’nın ayrılığının ardından diziye kimin yönetmen olacağı merak edilirken ilk bilgi de kulislere düştü. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 9 Mart tarihinde final yapacak olan Vuslat’ın yönetmeni Barış Yöş’ün Hercai’nin yönetmenliğini üstleneceği iddia edildi. Gelişmeler olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar