Hercai’de Flaş Ayrılık!

Hercai’de Flaş Ayrılık!
Atv ekranlarında yayınlanan Hercai’den flaş ayrılık haberi kulislerde konuşulmaya başlandı. Sultan karakterini canlandıran Gülçin Santırcıolu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi!

Atv ekranlarında üç sezondur seyirciyle buluşan ve her hafta aldığı başarılı reytinglerle hem yapımcısını hem de kanalını mutlu eden töre, aşk ve intikam dizisi hercai son haftalarda heyecanlı hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Özellikle ilk sezonunda adeta fırtına gibi esen dizinin reytinginde her ne kadar son haftalarda bir düşüş yaşansa da yinede seyirci tarafından çok seviliyor. Başrolünde Akın Akınözü ve Ebru şahin’in rol aldı dizide son bölümde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından beri var olan ve Sultan karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Gülçin Santırcıoğlu dizideki hikayesinin bitmesi üzerine diziyle yollarını ayırdı. Bu son dakika ve beklenmedik ayrılık seyircide derin bir üzüntüye sebep oldu.

Hercai’den Bir Sultan Geçti!

Atv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyirci tarafından çok sevilen başarılı dizi Hercai’de flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından beri Sultan karakterini canlandıran Gülçin Santırcıoğlu’nun hikayesinin bitmesi üzerine diziyle bağları koptu. Son bölümde Aslan karakterinin ölerek diziye veda etmesi üzerine tüm taşlar yerine oturdu ve artık dizide herhangi bir sır kalmadı. Ancak hikayeye göre dizide rol alan Gülçin Santırcıoğlu’nun da önümüzdeki bölümde diziye veda edeceği öğrenildi. Diziden ölerek ayrılan Aslan’ın annesi olan sultan’ın da yazılan hikayedeki yeri kalmadı ve önümüzdeki bölümlerde diziden ayrılacak. Bu gelişme oyuncunun hayranlarını derinden üzerken dizide herhangi bir sır kalmaması acaba Hercai final mi yapacak söylentilerini de beraberinde getirdi. üç sezondur yayınlanan dizinin son zamanlarda reytingi beklenenin çok altında kalmıştı.

Gülçin Santırcıoğlu Kimdir?

Hercai’de Sultan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Gülçin Santırcıoğlu 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından yoluna oyuncu olarak devam etmek isteyen Santırcıoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünde eğitim almıştır. Aynı zamanda şan hocalığı ve çeşitli müzik gruplarında solistlikte yapan ünlü isim ilk kez kamera karşısına Türev adlı sinema filmiyle geçmiştir. Oyuncu kendisini seyirciye sevdirecek rol olan Elveda Rumeli dizisindeki Hatice karakteriyle oldukça başarılı olmuştur. Başarılı oyuncu pek çok sinema filmiyle birlikte Kara Ekmek ve Oyunbozan adlı dizilerde de rol almıştır.

05-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar