Ünlü Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu’nun Acı Günü

Ünlü Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu’nun Acı Günü
Başarılı ve güzel oyuncu Gülçin Santırcıoğlu bugün hayatının en zor anlarından birini yaşadı. Usta oyuncunun babası 69 yaşında hayata veda etti.

Son olarak Hercai adlı dizide rol alan ve seyirci tarafından çok sevilen ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu bugün hayatının en acı dolu anlarından birini yaşadı. Usta oyuncunun İzmir’de yaşayan 69 yaşındaki babası İbrahim Santırcıoğlu hayatını kaybetti. 69 yaşında olan İbrahim Santırcıoğlu dün akşam saatlerinde kalbinde oluşan komplikasyondan dolayı ne yazık ki kurtarılamayarak hayata veda etti. Kalp durması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Santırcıoğlu’nun kızı Gülçin Santırcıoğlu acı haberi alır almaz İzmir’e yola çıktı. Büyük bir acı yaşadığı öğrenilen Gülçin Santırcıoğlu’nun babasını kaybetmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer buldu. Pek çok hayranının başsağlığı mesajı gönderdiği ünlü isme meslektaşlarından da taziye mesajları yağdı.

Gülçin Santırcıoğlu Babasını Kaybetti

Son olarak Hercai dizisinde rol alan ve yaklaşık 3 sezondur dizde başarılı bir şekilde oynayan ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu dün akşam saatlerinde 69 yaşındaki babası İbrahim Santırcıoğlu kalp durması sebebiyle hayatını kaybetti. Kalbinde yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan İbrahim Santırcıoğlu kurtarılamayarak hayata veda etti. Ünlü oyuncu babasının hayatını kaybetmesi sebebiyle babasına son görevini yapmak için İzmir’e gitti. Ünlü ismin babasını kaybetmesi sebebiyle menajerlik ajansı da bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda “oyuncumuz Gülçin Santırcıoğlu’nun babası İbrahim Santırcıoğlu’nu 10 Nisan 2021 günü kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. Bizde ünlü oyuncunun babasına Allah’tan rahmet ve yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Gülçin Santırcıoğlu Kimdir?

Son olarak hercai dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne sanatları Opera Şan Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk yapmaya başlayan Gülçin Santırcıoğlu ilk olarak Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır; Hercai, Nefes Nefese, Oyunbozan, Kara Ekmek, Diriliş Ertuğrul, Böyle Bitmesin, Bir Çocuk sevdim, Doktorlar, Elveda Rumeli, Aynalar, Sensiz yaşayamam, Gülpare, Memlekette Demokrasi Var, Türev, Yumurta, Kırımlı.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar