Ünlü Oyuncu Çiftçi Oldu!

Ünlü Oyuncu Çiftçi Oldu!
Dizi ve sinema filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olan başarılı oyuncu Filiz Taçbaş çiftçilik yapmaya başladı. İşte detaylar!

Son yıllarda büyük şehirlerden kırsala yaşanan tersine göç iyice artmış durumda. Büyük şehirlerdeki yaşamdan sıkılan, umduğunu bulamayan kişiler baba ocaklarına dönerken bilinçlenmiş bir şekilde buralarda daha profesyonel bir şekilde çiftçilik ya da hayvancılıkla uğraşıyorlar ve başarılı da oluyorlar. Son bir yıldır ise koronavirüs dolayısıyla insanların kırsala daha çok taşınması furyasına ünlü isimlerde katıldı. Pek çok ünlü isim Anadolu’nun değişik yerlerindeki kentlerde yaşamak için taşındı ya da kısa bir süreliğine oralara gitti. Bu oyunculardan biri olan ve son olarak Çukur Dizisinde rol alan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş’da İzmir’de arazi satın alarak çiftçiliğe başladı. Filiz Taçbaş yaladıklarını kendisini Nişantaşı’nda görüntüleyen muhabirlere anlattı. İşte haberin detayları.

Çiftçi Belgesi Aldım!

Son olarak Çukur dizisinde rol alan ve bu güne kadar pek çok dizide oynayan başarı oyuncu Filiz Taşbaş geçtiğimiz Mart ayı başlarında koronavirüsün başlamasıyla birlikte memleketi olan İzmir’den bir arazi satın aldı. İzmir’e yerleşen ve satın aldığı arazide tarım yapmaya başlayan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin sorusu üzerine Taçbaş “mart ayının başında pandemi yeni yeni başladığında memleketim olan İzmir’e gittim. Orada bir arazi satın aldım. Tarımla uğraşmaya başladım. Kendimi geliştirdim ve çiftçi belgesi de aldım” ifadelerini kullandı. Hayatından son derece memnun olduğu gözlenen oyuncunun bu işi profesyonel şekilde yapıp yapmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Filiz Taçbaş Kimdir?

Bugünlerde İzmir’de arazi satın alarak çiftçiliğe başlayan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş 1 Ocak 1964 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu henüz 10 yaşındayken Bacım adlı sinema filminde çocuk oyuncu olarak rol aldı ve böylece oyunculuk hayatı da başlamış oldu. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan Filiz Taçbaş son olarak Çukur Dizisinde rol aldı. Ünlü oyuncunun rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Çukur

-          Ah Neriman

-          İşler Güçler

-          Böyle Bitmesin

-          Anadolu Kartalları

-          Farklı Desenler

-          4. Osman

-          Arka Sokaklar

-          Bütün Çocuklarım

-          Koçum Benim

-          Aşk ve Gurur

-          Mahallenin Muhtarları

05-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar