Ünlü Oyuncu Karakolluk Oldu!

Ünlü Oyuncu Karakolluk Oldu!
Ünlü isim Selahattin Taşdöğen ile metrobüs durağında görevli özel güvenlik elamanları arasında yaşanan tartışma karakolda bitti. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay magazin gündeminde ilk sıralarda yer aldı. Ünlü oyuncu ve küçük kızı ile asistanı İstanbul Mecidiyeköy’de metrobüse binmek isterken görevlilerle tartışma yaşadı ve sonrasında taraflar arasında arbede çıktı. Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, asistanı ve küçük kızı geçtiğimiz günlerde metrobüse binmek için durağa geldiler. Ancak Selahattin Taşdöğen yanında taşıdığı bagajıyla birlikte turnikesiz bölümden metrobüs durağına girmek istedi. Bunun üzerine görevlilerce uyarılan ve akbil basması gerekti söylenen ünlü oyuncu akbil bastığını daha sonra bagajı olduğu için turnikesiz bölümden geçmek zorunda kaldığını belirtti. Bu sırada görevlilerle tartışmaya giren Selahattin Taşdöğen maskesini indirince görevliler tarafından uyarıldı. Taraflar arasında başlayan tartışma ise arbedeye dönüştü ve Selahattin Taşdöğen’in asistanının yere düşen telefonu ve gözlüğü bu sırada kırıldı. Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek tarafları polis merkezine götürdü.

Eşkıya Mısınız Siz?

Geçtiğimiz günlerde Selahattin Taşdöğen ile metrobüs durağındaki görevliler arasında yaşanan arbede karakolda bitti. Metrobüs durağına turnikesiz bölümden girmek istedi. Akbil bastığını iddia eden Selahattin Taşdöğen bu sırada görevlilerce uyarıldı. Taraflar arasında yaşanan tartışma sırasında Taşdöğen’in maskesini indirmesi üzerine görevliler ünlü ismi tekrar uyardı. Bunun üzerine iddiaya göre Selahattin Taşdöğen “sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Eşkıya mısınız siz, kabadayı mısınız? İfadelerini kullandı. Bu sırada yine iddiaya göre görevliler Selahattin Taşdöğen’in asistanı Alaattin Dumanoğlu tarafından saldırıya uğradı. Taraflar arasında karakoldaki ifadelerde de bir uzlaşma olamadı.

Soruşturma Takipsizlikle Sonuçlandı!

Selahattin Taşdöğen’in asistanı Alaattin Dumanoğlu ise görevlilerin kendilerine saldırdığını iddia ederek cep telefonu ve gözlüğünün bu sırada kırıldığını ifade etti. Ünlü ismin asistanı ellerinde bagaj olması dolayısıyla turnikesiz yerden geçtiklerini ve Selahattin Taşdöğen’in geri dönerek akbil bastığını ifade etti. Selahattin Taşdöğen ise küçük kızının olaydan etkilenmemesi için kenarda polis beklediğini ifade ederek “güvenlik görevlilerine darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı saygısızlık sonucu tartışma yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar” ifadesini kullandı. Savcılık yürütülen soruşturma sonucunda darp raporu olmayan tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

05-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar