Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü Amerikalı sevgilisiyle mi evleniyor?

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü Amerikalı sevgilisiyle mi evleniyor?
ATV'nin sevilen dizisi Hercai'deki Miran karakteri ile gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, Amerikalı sevgilisiyle mi evleniyor?

ATV ekranlarının ilk bölümünden bu yana büyük ilgi ve merakla izlenen dizisi Hercai'nin başrol karakterlerinden biri olan Miran'ı canlandıran yakışıklı oyuncu Akın Akınözü'nün aldığı evlilik kararı sevenlerini çok üzeceğe benziyor. Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, 5 yıldır birlikte olduğu Amerikalı  sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile evleniyor mu? İşte gündeme bomba gibi düşen o iddianın yanıtı..

AKIN AKINÖZÜ EVLENİYOR MU?

Atv’nin her Cuma reyting rekortları kıran dizisi Hercai’nin başrol yıldızı Miran yani Akın Akınözü ve 5 yıldır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisi Sandra Pestemalciyan dünya evine mi giriyor? Miran karakteri ile dizi hayranlarının tutkunu olduğu Akın Akınözü’nün evlilik haberleri magazin dünyasına damgasını vurdu. Peki ortaya atılan evlilik haberleri doğru mu? Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü uzun bir süredir aşk yaşadığı Amerikalı sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile evlenecek mi? Ortaya atılan bu iddiaların ardından Akın Akınözü'nün Fransa'da evlilik teklifi ettiği de ifade edildi. Hakkında çıkan tüm bu iddialar ile ilgili yakışıklı oyuncu Akın Akınözü'den net bir açıklama gelmedi.

Televizyon dünyasının yakışıklı oyuncularından Akın Akınözü'nün 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile evleneceği tüm Miran severlerini derinden etkiledi. Fransa'da sevgilisi  Sandra Pestemalciyan'a evlilik teklifi ettiği ve ettiği teklifin mutlulukla karşılandığı da gelen iddialar arasında. Hatta iddialar sadece bunlarla kalamıyor. Sevilen çiftin 2020 yılının Temmuz ayında dünyaevine gireceği de ifade edildi. Bakalım Akın Akınözü ve Amerikalı sevgilisi Sandra Pestemalciyan, gelecek Temmuz ayında dünya evine girecek mi?

Akın Akınözü'nün uzun süredir birlikte olduğu Amerikalı sevgilisi Sandra Pestemalciyan kimdir?

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nün 7 yıl önce ABD'de de tanışıp sevgili olduğu güzel Sandra Pestemalciyan hakkında bilinmeyen detayları sizler için araştırdık. Sandra Pestemalciyan1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında bitirdiği Fevziye Mektep Vakfı Işık Okulları'nın ardından 2016 yılında da İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde aldığı eğitimle okulunu tamamladı. Daha sonrasında ise New York State University'de Ekonomi eğitimi aldı. İlk çalışma hayatına 2008 yılında girdiği bir şirkette Marka Yöneticisi olarak atılmıştır. 10 yıl sonra ise başka bir şirkette Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmaya devam etmektedir. 

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar