Hercai'nin Yaren’i İlayda Erkök: Her Şeyi Çiğ Yiyorum!

Hercai'nin Yaren’i İlayda Erkök: Her Şeyi Çiğ Yiyorum!
Hercai Dizisinin İlayda'sı Genç ve güzel oyuncu İlayda Erkök’ün öyle bir özelliği var ki hayranları adeta şok oldu! İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında hemen her gün yeni bir gelişme oluyor ve magazin ve dizi dünyasını merak edenler bu haberlerle hem meraklarını gideriyorlar hem de gelişmelerden haberdar oluyorlar. Zaman zaman da ünlü isimlerin şaşırtan özellikleri takipçilerini oldukça şaşırtıyor. Son dönemin başarılı genç oyuncularından halen Hercai dizisinde Yaren karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu İlayda Erkök Youtube kanalı üzerinden hayranlarının sorularına cevap verdi. Güzel oyuncu kendisiyle ilgili pek çok merak edileni cevaplandırırken özellikle belirttiği her türlü besini çiğ yeme özelliği herkesi şaşırttı. Oldukça merak uyandıran bu özelliğiyle bir anda kendisini sosyal medya ve magazin dünyasında ilk sıralarda bulan güzel oyuncunun et, balık ve benzeri besinleri çiğ tüketebilme özelliğinin çok eskiden beri süregeldiği de öğrenildi. İşte detaylar!

Balığın Kafasını Koparıp Üç Dakikada Yerim

Atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve reyting rekorları kıran hercai dizisinin güzel oyuncusu Yaren karakterine hayat veren İlayda Erkök bilinmeyenlerini anlattı. Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirilen yayında Erkök kendisine yöneltilen bir adaya düşsen yanına alacağın üç yemek ne olurdu sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi. Erkök “ Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim. Ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur, meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Mantı isterdim, yoğurtlu sarımsaklı. Suşi isterdim bir de” cevabını verdi. İlayda Erköy ayrıca besinleri çiğ tüketmesiyle ilgili olarak “Her şeyi çiğ yiyorum. Çiğ balık yiyorum, çiğ et yiyorum. Bu bildiğin suşi değil. Balıkçıda çalıştım. Denizden balığı çıkarıp, kafasını koparıp, temizleyip üç dakikada yerim. Çocukken kasap olmak istiyordum. Kasap reyonunda aşk yaşardım. Kasaptan et ya ada kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım. Hamuru da çiğ seviyorum. O yüzden çok masraflı değilim” ifadeleriyle hayranlarını şaşırttı.

İlayda Erkök Kimdir?

1 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu İlayda Erkök İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Güneşi Beklerken adlı diziyle yaşayan güzel oyuncu son dönemde yayınlanan birçok yapımda roller almıştır. Halen Hercai adlı yapımda Yaren karakterini canlandıran genç oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Hercai

-          Darısı Başımıza

-          İlk Öpücük

-          Seni Gidi Seni

-          Çetin Ceviz 2

-          Hayatımın Aşkı

-          İnadına Aşk

-          Güneşi Beklerken

08-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar