Heyecanla beklenen ÇUKUR dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Heyecanla beklenen ÇUKUR dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Show Tv ekranlarının yeni sezon için hazırladığı dizi ÇUKUR'un yayın tarihi belli oldu. Büyük bir merakla beklenen Çukur dizisi reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. İşte Çukur dizisi 1. bölüm fragmanı..

Dilan Deniz ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı dizi Çukur heyecanla bekleniyor. Daha başlamadan adından sıkça söz ettiren dizi Çukur'un tanıtım fragmanı büyük ilgi uyandırdı. Ve aradan çok geçmeden dizinin yayın tarihi belli oldu. Çukur dizisi ne zaman başlayacak? Çukur'un yayın tarihi belli oldu mu? Çukur dizisinin konusu ne? İşte dizi ile ilgili tüm detaylar...

Ay Yapım'ın imzası ile ekranlarda fırtına estirmeye hazırlanan dizi Çukur'un ilk tanıtım fragmanı yayınırken dizinin yayın tarihi de belli oldu. Dev kadro ve efsanevi senaryo ile damga vuracak dizi 16 Ekim 2017 Pazartesi günü yayınlanacak. Pazartesi günlerinin yoğun ve tempolu olduğunu biliyoruz. Söz, İsimsizler, Kırgın Çiçekler gibi iddialı dizilerin arasında yeni dizi Çukur nasıl bir başarı sergileyecek. Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan diziyi Show TV Canlı İzle adresinden izleyebilirsiniz..

ÇUKUR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen Çukur'un başlama tarihi belli oldu. Çukur 16 Ekim 2017 tarihinde ilk bölümüyle ekranda olacak.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

ARAS BULUT İYNEMLİ  - YAMAÇ

DİLAN DENİZ ÇİÇEK - SENA

ERKAN KOLÇAK KÖSTENGİL - VARTOLU

ÖNER ERKAN- SELİM

RIZA KOCAOĞLU - ALİÇO

NEBİL SAYIN

KUBİLAY AKA

ERCAN KESAL

PERİHAN SAVAŞ

05-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler