Heyecanla bekleniyordu O dizinin yayın tarihi belli oldu!

Heyecanla bekleniyordu O dizinin yayın tarihi belli oldu!
TRT 1 ekranlarında neredeyse 10 yıldır yayınlanan Seksenler dizisi başkarakter Fehmi’yi canlandıran Rasim Öztekin’in ani ölümüyle yayınını durdurmuştu.

Yayınlandığı ilk bölümden beri yeni bir çığır açan Seksenler yeni sezon tarihi belli oldu. Başkarakter Fehmi’nin ölmesiyle ara veren dizinin heyecanla beklenen yayın tarihi belli oldu. Dizi severler ilk bölümün ne zaman yayınlanacağı ve değişiklikleri merak ediyor. Şimdi detaylar

Heyecanla bekleniyordu O dizinin yayın tarihi belli oldu!

TRT 1 ekranlarında neredeyse 10 yıldır yayınlanan Seksenler dizisi başkarakter Fehmi’yi canlandıran Rasim Öztekin’in ani ölümüyle yayınını durdurmuştu. Aradan 2 ay geçmesine rağmen halen yayınlanmayan dizi için seyirciler yoğun şekilde tepki gösteriyor. İşte nihayet yapımcı Birol Güven’den beklenen açıklama geldi ve yeni sezon yayın tarihi belli oldu... Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

Sürpriz isimler var

24 Haziran Perşembe günü başlayacak olan Sekseneler günlük değil haftalık olarak yayınlanacak. Yeni sezonunda daha komik, daha eğlenceli ve daha neşeli olmasına karar verilen Seksenler’in yeni tanıtımı izleyiciden tam not aldı. Hayatın içinden yaşanmışlık hissi veren samimi hikâyeleri ve usta oyuncu kadrosu ile fenomenleşen Seksenler, yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek.

İlker Yarık geri döndü

Yaklaşık 10 sezondur devam eden dizide Ergün Plak, Nazlı gibi bazı karakterler diziden ayrıldı. Geçen zaman içinde diziye birçok karakter dâhil oldu. Bu sezon da yeni katılan oyuncularıyla ve gülümseten hikâyeleriyle adından çok söz ettirecek dizide en göze çarpan karakter belli bir dönem yoğun tepki çeken yabancı gelin konusu oldu. Diziye katılan oyuncular arasında yabancı gelini canlandıracak Zeynep Demirel ve gittiği her dizide popüler olan Reha Özcan gibi isimler de var. Ayrıca Seksenler’in ilk sezonlarında yer alan sonradan ayrışma programı sunmak için diziye veda eden “Çağatay” karakteri de geri döndü. Çağatay karakterini canlandıran başarılı oyuncu İlker Ayrık diziye yeniden döndü.

Çağatay evlenip geri geldi

Çağatay rolüyle Seksenler’in demirbaş karakteri olan İlker Ayrık, hikâye gereği uzun zaman önce ülkesinden ayrılmış ve Belçika’ya gitmişti. Babasının ölümü üzerine aniden mahalleye geri dönen Çağatay’ın bir de sürprizi var. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor ve komedi ile dram birbirine karışıyor.  “2009 Miss Belçika güzeli” olan Zeynep Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi “Amelie” olarak katılırken diziye bir de Reha Özcan eklendi. Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılan reha Özcan yine belirli yaş üstündekilere nostaljik anılar yaşatacak.

08-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar