Hikmet gözyaşlarıyla veda etti! Survivor ödül oyunun kim kazandı?

Hikmet gözyaşlarıyla veda etti! Survivor ödül oyunun kim kazandı?
Survivor 2019'da 80. Bölüm geride kaldı. 27 Mayıs tarihli bölümünde ödül oyununu kim kazandı ve kim elendi, haberimizde.

Büyük finale adım adım yaklaşılırken temponun zirve yaptığı Survivor 2019'da 80. Bölüm geride kaldı. 27 Mayıs tarihli bölümünde ödül oyununu kim kazandı ve kim elendi, diyerek sizler için araştırdık. Şimdi detaylar

Hikmet gözyaşlarıyla veda etti! Survivor ödül oyunun kim kazandı?

Tv8‘de yayınlanan Survivor 80. bölümde bir değişiklik göze çarptı. Heyecanın hiç düşmediği Survivor 2019'da Mykonos tatil ödülü için Eski ve yeni yarışmacılar karşı karşıya geldi. Survivor Türkiye Yunanistan 80. bölümünde en güzel ödüllerden olan tatil ödülü için zorlu bir çekişme heyecanı yaşandı. Ödül oyununu kazanan yarışmacılar hem kısa bir mola verip dinlenecek hem de dönüşte Survivor'a daha fazla motive olacak.

Survivor'da tatil ödülünü kim kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan 80. bölümde Okay ile Survivor'un eski yarışmacısı Avatar Atakan karşı karşıya geldi. İkilinin performansı ayakta alkışlandı. Kyriakos ile Sozon'un karşılıklı mücadelesi ise tam bir ödül oyunu oldu. İkilinin baş başa giden mücadelesinde, kazanan ismi ilk başta belirlenemedi. Ancak kamera kayıtları ile belirlenebildi. Survivor 2019'un 80. bölümünde Mykonos tatili ödülünü 10'a 9 Survivor Yıldızları kazandı.

Hikmet ağlayarak veda etti

Survivor’ın efsane yarışmacısı Hikmet, geçtiğimiz hafta oyun sırasında sakatlanmış ve mücadeleyi bırakmıştı. Acun Ilıcalı cumartesi akşamı bir açıklama yaptı. "Doktorlarımız Hikmet’in son durumunu inceledi. Şimdi size gelen sonucu açıklıyorum. Hepimizin için çok üzücü bir olay oldu ve maalesef Hikmet’in durumu çok ciddi. Metin abi başta olmak üzere verilen karara göre Hikmet Survivor’a devam edemeyecek.”

Bu açıklamayla birlikte milyonlarca Hikmetsever gözyaşlarına boğuldu. Survivor 2019'da beyaz takımda yarışırken talihsiz bir sakatlık yaşayan Hikmet, dün akşam ekranlara gelen bölümde Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Doktor kararı ile adaya ve arkadaşlarına veda eden Hikmet, son olarak Survivor'dan elenerek veda etmeyi tercih edeceğini söyledi ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

Survivor Hikmet Kimdir?

Hikmet Tuğsuz 1986 Antalya doğumlu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporculara antrenörlük yapmaya ve şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

28-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar