Hizmetçiler 1. Bölüm İzle!

Hizmetçiler 1. Bölüm İzle!
Hizmetçiler 1. Bölüm İzle; 7 Mart Cumartesi akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelen Hizmetçiler Dizisi’nin 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hizmetçiler 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta karakterlerin yer aldığı ve Fabrika Yapım imzası taşıyan Hizmetçiler dizisi bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyiciyle buluşuyor. Uzun bir hazırlık döneminin ardından nihayet seyirciyle buluşacak olan dizi Kanal D’nin iddialı yapımlarından biri olacak gibi görünüyor. Cennet Konakları adında lüks bir sitede birbirinden zengin ailelerin evlerinde onların yardımcısı, hizmetçisi olarak çalışan insanların ve yanlarında çalıştıkları ailelerin hikayelerini, gizli saklı sırlarını ele alan ve herkesin birbirinin sırrını bildiği ve öğrenmeye çalıştığı bir ortamın hikayesinin anlatıldığı Hizmetçiler Dizisi bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00’da kanal d ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

HİZMETÇİLER İLK BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Uzun zamandır hazırlıkları süren ve Fabrika Yapım tarafından kanal D için hazırlanan iddialı dizi Hizmetçiler bu akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Cennet Konaklarında yaşayan zengin ailelerin yanlarında çalışan hizmetçilerin ve bu zengin ailelerin hikayelerinin ele alındığı dizide herkes birbirinin sırrını bilmektedir. Dolayısıyla herkes birbirine karşı oynamakta ve birbirine karşı dikkatli olmak zorundadır. Ailelerin yanında çalışan hizmetçilerin aslında her şeye vakıf olduğu evlerde yaşayan hiç kimse aslında masum değildir.

Hizmetçiler 1. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela İstanbul’a taşındıktan sonra zengin ve ünlü bir aile olan Atahanlılar’ın yanında Cennet Konaklarında çalışmaya başlar. Ela artık Cennet Konaklarında Atahanlılar’ın yanında hizmetçidir. İstanbul’a yeni taşınan ve hizmetçi olarak çalışmaya başlayan ela birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik Ela ve onun gibi çalışanların da tıpkı zenginler gibi sırları vardır. Ela bu yeni hayatında kimsenin masum olmadığını görür. Çünkü bu sitede çalışan hizmetçiler sadece hizmetçi değil aynı zamanda yanlarında çalıştıkları patronlarının sakladığı kirli çamaşırları da temizlemektedirler. Yani kısaca cennet Konakları adı gibi değildir ve burada hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Hizmetçiler Dizisi 1. Bölümü izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

07-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar