Bir Yaz Dizisi’ne Yeni Oyuncu

Bir Yaz Dizisi’ne Yeni Oyuncu
Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Bir Yaz Dizisi’nin hazırlıkları sürüyor. Dizinin kadrosuna son olarak Hazal Benli dahil oldu.

Televizyon kanalları şu sıralar yaz sezonunda ekranlarında yer alacak yaz sezonu dizileri için çalışmalarını hızlandırdı. Bayram sonrası ekrana gelmeye başlayacak olan yaz sezonu dizilerinden en iddialı olanlardan biri olan ve Kanal D İç yapımlar Ekibi tarafından hazırlanan Bir Yaz Dizisi adlı dizinin hazırlıkları cast çalışmalarına odaklanmış durumda. Şu ana kadar yaz sezonu dizileri arasında en fazla yol alan ve yalında sete çıkması beklenen dizi için cast çalışmalarında sona gelindi. Barış Erdoğan ve İlker Aslan tarafından kaleme alınan Bir Yaz Dizisi’nin kadrosuna son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan başarılı oyunculardan Hazal Benli dahil oldu. Hazal Benli’nin dizide Yapımcı selin karakterine hayat vereceği öğrenildi.  

Hazal Benli Bir Yaz Dizisi’ne Katıldı

Şu sıralar cast ajansları ve yapım şirketleri yaz sezonu dizileri için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak ve yine Kanal D iç Yapımlar tarafından hazırlanan Bir Yaz Dizisi adlı yapımda cast çalışmalarını devam ettiren dizilerden. Şu ana kadar pek çok oyuncuyu kadrosuna katan Bir Yaz Dizisi Serdar Gözelekli tarafından yönetilecek ve senaryosu İlker Arslan ve Barış Erdoğan yazıyor. Dizinin şu ana kadar belirlenen oyuncuları arasında İlayda Alişan, Burak Yörük, Halil İbrahim Kurum, Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi, Ceren Taşçı ve Hazal Benli yer alıyor. Hazal Benli dizide yapımcı selin karakterine hayat verecek. Dizinin teaser çekimlerinin yakında yapılacağı ve dizinin çok yakında sete çıkacağı öğrenildi. Öbür taraftan dizinin uzun zaman sonra Kanal D İç yapımlar tarafından hazırlanacak olması sektörde gözleri Bir Yaz Dizisi projesine çevirmiş durumda.

Hazal Benli Kimdir?

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde yer alan güzel oyuncu Hazal Benli 10 Haziran 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nden mezun olan oyuncu ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde rol almıştır. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan Hazal Benli’nin yer aldığı yapımlar arasında

·         Deniz Yıldızı

·         Kırgın Çiçekler

·         Kara Yazı

·         Bu Şehir Arkandan Gelecek

·         Hizmetçiler

·         Arıza

·         Kuruluş Osman yer almaktadır.

13-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar