Tepki çeken Seda Sayan geri adım attı Yanlış anlaşıldım

Tepki çeken Seda Sayan geri adım attı Yanlış anlaşıldım
Magazin dünyası üç gündür iki eski dostun birbirine yaptığı saldırıyla çalkalanıyor. Kazananı olmayan savaşta en büyük darbeyi ikiliyi barıştırmak isteyen Seren Serengil gördü.

Birden bire gelişen olaylarla birbirlerine hakaret eden iki ünlü sonunda barıştı. Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlayan ve söylemleriyle tepki çeken Seda Sayan geri adım attı. Yanlış anlaşıldım diyen Seda Sayan'dan yeni açıklama gergin ortamı yumuşattı. Şimdi detaylar

Tepki çeken Seda Sayan geri adım attı Yanlış anlaşıldım

Türkiye bir haftadır Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasındaki gerilime kilitlendi. Bir anda alevlenen tartışma iki eski dostu karşı karşıya getirdi. Mehmet Ali Erbil'in bir paylaşımına sinirlenen ünlü sunucu sıkı dostu Mehmet Ali Erbil’i evindeki hizmetli kadına tecavüz etmekle suçladı. Araya giren Seren Serengil, ortamı yumuşatmak yerine Mehmet Ali Erbil’i haklı görerek Seda Sayan hakkında ağır hakaretlerde bulundu. Olayların çığırından çıkması üzerine yumuşatıcı hamle kavgayı başlatan Mehmet Ali Erbil’den geldi. Erbil'in özür dilemesiyle yumuşayan Seda Sayan’dan yeni açıklama geldi. "Öfkeyle ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil yanlış açıklama oldu" diyerek özür diledi.

Yorgan gitti kavga bitti

Magazin dünyasındaki ünlüler pandemide işsiz ve parasız kalınca tuhaf eylemlerde bulunmaya başladı. Gün geçmiyor ki bir tuhaf girişim olmasın. Bunu son örneğini Seda Sayan’ı yalakalıkla suçlayan bir mesajı paylaşan Mehmet Ali Erbil'de yaşadık. Kendisini hastayken arayıp sormayan Seda Sayan için önceki gün Instagram’da “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programını da sunardı. Helal olsun, televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor” diye yazdı.

Altta kalmayan Seda Sayan da eski dostu Erbil’i 2005-2010 yılları arasındaki eşi Tuğba Coşkun ile evliyken evlerindeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini ileri sürerek tecavüzle suçladı. Araya giren Seren Serengil, yangına körükle giderek Erbil’i haklı çıkardı ve seda Sayan’ı ahlaksız işlerle suçladı. Neyse ki Mehmet Ali Erbil bu anlamsız kavgayı uzatmadı. Özür dileyerek köşesine çekildi. Bunun üzerine eski dosttan düşman olmaz hesabı Seda Sayan geri adım attı. Tepki çeken sözlerine açıklık getirerek tüm Türkiye’den özür diledi. İşte o açıklama:  “Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan ‘aldatma’yı, ‘tecavüz’ diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine… ‘İftira’ değil, ‘yanlış açıklama’ oldu”

Kazanan yok

Taraflar özür diledi ve mesele tatlıya bağlandı. İki eski dost savaş baltalarını gömdü ve ateşkes ilan etti. Olan ise yok yere iki eski dostun arasına giren ve ikisinden de zılgıt yiyen Seren Serengil’e oldu. Kazananı olmayan birkaç günlük fırtınada en ağır yarayı alan serengil’in şimdi ne yapacağı merak ediliyor.

18-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar