Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü

Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü
Yaşadığı çalkantılarla tartışmalara konu olan Şeyma Subaşı'nın aksilikler peşini bir türlü bırakmıyor. Bebeğini kaybeden Subaşı'nın evliliği tehlikede mi?

Olayların kadını Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü. Acun Ilcalı’dan tartışmalı bir şekilde boşandıktan sonra ismi bir türlü sosyal medya gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı’nı hangi iddialar kızdırdı? Hayranları ünlü manken hakkında çıkan iddiaları ve Subaşı’nın verdiği tepkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü

Kötü gidişat Şeyma Subaşı için Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra başladı. Hem iş hayatında hem de özel hayatında yaşadığı çalkantılarla tartışmalara konu olan Subaşı kaçar gibi gittiği tatil beldesinde de aksilikler peşini bırakmadı. Ünlü iş adamı Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile tanışan ünlü manken, uçağı kaçırmış ve iş adamının uçak kapatmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Sonrasında iş adamının onun için harcadığı paralarla “görgüsüzlükle “ suçlanan Subaşı bu sefer evlilik hazırlıklarıyla gündeme geldi. Pandemi sürecinde herkesin sıkıntıya girdiği süreçte lük harcamalarla hayranlarının tepkisini çeken Şeyma Subaşı tam da evlilik arifesinde bebeğini kaybetti. Üzücü olayın ardından İbiza'da tatile çıkan Şeyma'nın nişan yüzüğü takmaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Beni rahat bırakın

Ünlü manken Şeyma Subaşı ise hakkında çıkan ayrılık iddialarına fena halde içerledi. Hemen bir paylaşım yapan ünlü isim herkesten ricada bulundu: "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden de her açıklamamı İngilizce yazıyorum."

Evlilik teklifini kabul etmişti

Şeyma Subaşı iki hafta önce Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi abmış ve hemen kabul ederek hayranlarını şaşırtmıştı. Yaşadığı heyecanı sevenleriyle paylaşan Subaşı, o zaman duygularını şu cümlelerle paylaşmıştı: 'Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum”

Şeyma Subaşı Kimdir?

31 yaşındaki Şeyma Subaşı, 16 yaşında katıldığı güzellik yarışmasıyla şöhret oldu. Mankenliğe başlayan Subaşı İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı mezunudur. Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programıyla ünlenen genç manken, ardından 'Yok Böyle Dans' programında kostüm tasarımcısı olarak çalıştı. Acun Ilıcalı ile evlenerek büyük ses getiren eski manken, çok geçmeden aldatılma gerekçesiyle olaylı bir şekilde boşandı. Yaşadıklarını  “Sadece Şeyma” adlı kitabında anlattı.

27-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar