Hollanda - Türkiye maçı canlı izle

Hollanda - Türkiye maçı canlı izle
Hollanda - Türkiye maçı canlı izle: 2022 Dünya Kupası elemeleri G Grubu maçında Hollanda ile Türkiye karşı karşıya. Maçı HD ve canlı izlemek için detaylar.

Hollanda - Türkiye maçı canlı izle: Hollanda - Türkiye maçı hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden Hollanda ile Türkiye karşı karşıya geliyor. Grup lideri Türkiye, maçtan sonra da lider kalabilmek için mücadeleden galibiyetle ayrılmak zorunda. Türk izleyiciler bu mücadeleyi büyük bir heyecanla bekliyor. Hollanda ile Türkiye arasındaki mücadeleyi izlemek isteyen izleyiciler internet üzerinde hangi adresten izleyebileceklerini merak ediyor. Hollanda - Türkiye maçını HD ve canlı olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Hollanda - Türkiye maçını HD ve canlı olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Türkiye maçı canlı izle

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynanacak Hollanda - Türkiye maçı fazlasıyla dikkat çekiyor. Hollanda ile Türkiye arasındaki bu maç TRT 1'den şifresiz olarak ekrana gelecek. Hollanda - Türkiye maçı TSİ 21.45'te başlarken mücadeleye Johan Cruijff Arena ev sahipliği yapacak. Siz de Hollanda - Türkiye maçını HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Türkiye maçının öncesinde Türkiye, 11 puanla grup lideri konumuda bulunuyor. Hollanda ise 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maç hatırlayacağınız üzere 4-2 Türkiye üstünlüğüyle sona ermişti. Burak Yılmaz'ın yıldızlaştığı ve 3 gol açtığı maç Hollanda için büyük bir şok yaşamıştı. Ancak hiç kuşkusuz bu maç ilk maçtan daha zor geçecek. İlk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hollanda'nın en önemli yıldızı Virgil Van Dijk bu akşam sahada olacak. Ayrıca deneyimli teknik direktör Louis Van Gaal geçtiğimiz aylarda milli takımın başına geçti. Hollanda - Türkiye maçı merakla bekleniyor.

Hollanda - Türkiye maçı ilk 11'ler

Hollanda ilk 11: Justin Bijlow, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Daley Blind, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Memphis Depay, Steven Bergwijn.

Türkiye ilk 11: Uğurcan Çakır, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü, Okay Yokuşlu, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler