İki Ünlü Şarkıcının Oğulları Barbaroslar Dizisine Katıldı

İki Ünlü Şarkıcının Oğulları Barbaroslar Dizisine Katıldı
TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide iki ünlü şarkıcın oğulları bir araya geldi.

Yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve tanıtımları yayınlanmaya başlayan iddialı dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı dönem dizisi yayına girmek için gün saymaya başladı. Es Film tarafından hazırlanan ve üzerinde uzun süredir çalışılan Barbaroslar seyircinin heyecanla ve merakla beklediği yapımların başında geliyor. Usta oyuncular Engin Altan Düzyatan, Ekin Dikinciler ve Ulaş Tuna Astepe’nin rol aldığı ve Barbaros kardeşlerin hikayesini anlatacak dizi için güçlü ve iddialı bir kadro kuruldu. Es Film proje için büyük ve görkemli bir plato hazırlarken dizinin çekimleri de aylar öncesinden başladı. TRT 1’in büyük prodüksiyonlu işlerinden olacak dizinin oyuncu kadrosunda ise müzik dünyasının iki ünlü ve usta isminin iki oğlu da buluştu.

Orhan Gencebay ve İzzet Altunmeşe’nin Oğulları Barbaroslar Dizisinde

TRT 1 ekranlarında yeni yayın dönemimde ekrana gelecek olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı yapım yayına girmek için gün sayıyor. Dizi Es Film tarafından hazırlanırken oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu’nun rol alacağı Barbaroslar dizisine iki ünlü şarkıcının oğulları da katıldı. Usta sesler Orhan Gencebay ve İzzet Altunmeşe’nin oğulları Gökhan Gencebay ve Ali Murat Altunmeşe’nin de katıldığı Barbaroslar dizisi yayına girmek için gün sayıyor. Tanıtımlarıyla herkesin dikkatini çeken dizinin 16 Eylül’de yayına girmesi bekleniyor. Dizide Gökhan Gencebay’ın Bülbül, Ali Murat Altunmeşe’nin ise Golem karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Gökhan Gencebay kimdir?

Türk dizi sektörünün başarılı ve genç oyuncularından Gökhan Gencebay 14 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay’ın oğlu olan Gökhan Gencebay ilk, orta ve lise eğitimlerin ardından üniversite eğitimini tamamladı. Genç oyuncu daha sonra oyunculuk üzerine eğitimler aldı ve dizilerde rol almaya başladı. Gökhan Gencebay Nöbet adlı yapımda gösterdiği performansla dikkatleri çekmiştir.

Ali Murat Altunmeşe Kimdir

Barbaroslar adlı dizde Golem karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan başarılı tiyatro oyuncusu Ali Murat Altunmeşe ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin oğludur. 20 Nisan 1979 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatrolarda roller almaya başlayan başarılı oyuncu Ali Baba ve Yedi Cüceler ve Bir Don Juan Öldürmek adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar