Teşkilat'ın Yeni Başrolü Kim Oldu?

Teşkilat'ın Yeni Başrolü Kim Oldu?
Deniz Baysal Yurtçu’nun fenomen dizi Teşkilat’ın kadrosundan ayrılmasıyla birlikte yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

Üç sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonu ile seyirci karşısına çıkacak olan başarılı macera ve dram dizisi Teşkilat hazırlıklarını sürdürüyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosunu Ethem Özışık tarafından kaleme alınan teşkilat bu sezonda da kanalın en iddialı yapımlarından biri olacak. Son olarak iki güçlü ismin diziye veda ettiği Teşkilat’ta bu oyu7ncuların yerine yeni isimlerin eklenmesi için çalışmalar devam ediyor. Senarist tarafından hikayeden çıkan karakterlerin yerine yeni hikaye ve yeni karakter çalışmaları devam ederken dizinin ana kadın başrolü olarak Canan karakterinin dizinin hikayesine dahil olacağı öğrenildi. Dizinin ilk bölümden itibaren kadroda yer alan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu’nun diziye veda etmesiyle oyuncunun canlandırdığı Zehra karakteri de hikayeden çıktı. Bu büyük kaybın yerine yazarlar yeni bir karakter çalışmasına başlarken bu karakterin Canan olduğu öğrenildi.

Canan ve Ailesi Teşkilat’a Katılıyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle kanalın en çok reyting alan ve aynı zamanda Pazar gününün de lider yapımı olan Teşkilat’ın sezon finali bölümünde büyük bir patlama yaşanmış ve bu patlamanın içinde dizinin ana karakterleri yer almıştı. Patlamadan kimin sağ kimin hayatını kaybederek çıkacağı bilinmezken geçtiğimiz günlerde dizinin kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu diziye ve hikayeye veda etmişti. Böylece dizinin sezon finali patlamasında Zehra karakterinin hayatını kaybedeceği kesinleşti. Bu kayıpla birlikte dizinin yeni hikayesinde nasıl bir karakterin yer alacağı merak konusu olmuştu. Sonunda bu da ortaya çıktı. Zehra’nın yerine Teşkilat’ın hikayesine Dış İşlerinde üst düzey bir bürokrat olarak görev yapan Canan Teşkilat’ın kadrosuna katılacak. Canan karakteri ayrıca hikayeye kardeşi Cihangir ve babası Çetin ile birlikte dahil olacak. Karakterin tam özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Yeni Kadın Başrol Kim Olacak?

Deniz Baysal Yurtçu’nun canlandırdığı Zehra karakterinin patlamada hayatını kaybetmesi üzerine dizinin ana kadın karakteri Zehra hikayeden çıkmış ve bu karakteri canlandıran deniz Baysal Yurtçu’da diziye veda etmişti. Deniz Baysal Yurtçu’dan boşalan kadın başrol yerine ise henüz kimin geleceği belli olmadı. Yeni karakter Canan’a hayat verecek oyuncu adaylarıyla yapım şirketleri görüşmelerine devan ederken bu ismin kısa bir süre içinde belirleneceği ve dizinin çekimlerine en geç eylül ayı başında çıkacağı öğrenildi.

15-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar