Hülya Avşar Aşk İddialarına Cevap Verdi

Hülya Avşar Aşk İddialarına Cevap Verdi
Magazin basının önde gelen isimlerinden Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili konuştu.

Müzik dünyasının ve sinema ve dizi sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ve her sözü, her hareketi olay olan ünlü isim Hülya Avşar’dan geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı9 şeklinde çıkan iddialara cevap geldi. Dobralığı ve özellikle magazin basına yakınlığı ile bilinen ve Türkiye’nin en çok tanınan simalarının başında gelen Hülya Avşar’ın geçtiğimiz günlerde yeniden bir aşk macerası yaşamaya başladığı şeklinde haberler çıkmış ve bu haberler magazin basını ve sosyal medyada adeta bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü isim bu haberler üzerine bu iddialara yönelik bir açıklama yaptı ve durumu ilk ağızdan netliğe kavuşturdu. Ünlü ismin adı geçtiğimiz günlerde iş adamı Cemal Güzelci anılmaya başlamış ve Avşar Kızının yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

Ben Yalnızlıktan Vazgeçemem

Ünlü isim Hülya Avşar’ın adı geçtiğimiz günlerde yeni bir aşk macerasıyla anılmaya başlamıştı. Magazin basını ve sosyal medyada hızla yayınlan ve gündemin ilk sıralarına yükselen bu iddia uzun süre gündemde kalmıştı. Avşar Kızı sonunda bu iddialara yanıt verdi ve gerçek gün yüzüne çıktı. Ünlü isim Hülya Avşar iş adamı Cemal Güzelci ile çıkan aşk söylentilerine yanıt verdi. Hülya Avşar konuyla ilgili olarak “hayatımda kimse yok. Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün, çok şeker ama şu an da yok. Ben şunu anladım ki yalnızlık çok keyifli. Ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel” ifadelerini kullandı. Böylece geçtiğimiz haftalarda adı Cemal Güzelci ile aşk dedikodularına karışan Hülya Avşar tüm bu iddiaları yalanladı.

800 Bin İstiyor

Magazin basının en çok sevdiği isimlerin başında gelen ve her hareketi olay olan Hülya Avşar aynı zamanda dobralığı ile de biliniyor. Ünlü isim şarkıcılığın yanı sıra, oyunculuk ve reklamlardan da çok ciddi paralar kazanıyor. Özellikle reklam yüzü olduğu yatak reklamından milyonlar kazanan ünlü ismin tanırım için çağrıldığı yerlerden ise saatlik olarak 800 Bin TL istediği öğrenildi. Açılışlarda boy gösteren isimlerden İrem derici 150 Bin TL, Ebru Yaşar 120 Bin TL ve Seda Sayan ise 100 Bin TL talep ediyor. Bu tür açılışlardan Hülya Avşar’ın ise 800 Bin TL istediği iddia ediliyor.

27-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar