İkiz bebek bekleyen Seray Sever takipçilerinden dua istedi

İkiz bebek bekleyen Seray Sever takipçilerinden dua istedi
Ünlü sunucu Seray Sever, doğum gününe denk gelen Miraç Kandili dolayısıyla mutlu olduğunu belirtirken sevenlerinden de dua istedi.

Ekranın sevilen isimlerinden olan Seray Sever'in bugün doğum günüydü. Ünlü sunucu Seray Sever doğum gününün Miraç Kandili'ne denk gelmesine sevindiğini belirtti. 49 yaşına giren Seray Sever aynı zamanda ikiz bebek bekliyor. Hamileliği iyi giden Seray Sever takipçileri ile paylaştığı doğum günü mesajında bir istekte bulundu. Seray Sever babasının sağlık durumunun iyi olmadığını belirtirken takipçilerinden babasına dua etmelerini istedi. Eray Sünbül ile 3 yıldır evli olan Seray Sever ikiz kızlarını beklerken sevenlerine babası hakkında kötü bir haber verdi.

Seray Sever'in babası entübe edildi

Seray Sever evliliği ve hamileliği ile son dönemde gündeme geliyordu. 49 yaşında ikiz bebek bekleyen Seray Sever Miraç Kandili'ne rastlayan doğum gününde yaptığı gönülden duayı sevenleriyle paylaştı. Babasının entübe olduğunu belirten Seray Sever, "Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandiline denk geldi. Tüm dualarım şu an Bodrum Acıbadem hastanesinde entübe olarak sağlık mücadelesi veren Canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için…" ifadelerini kullandı.

Seray Sever'den Miraç Kandili duası

İstanbul'da ev istirahatinde olduğunu belirten Seray Sever eşiyle birlikte pasta kesitiğini söyledi. Eşi Eray Sünbül'le birlikte bir doğum günü fotoğrafı paylaşan Seray Sever babasının durumunu anlattıktan sonra bebekleri ve babası için dua etti. "Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur" diyen Sever, "Lütfunla, kolaylıkla,sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla… Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında" duasını yaptı.

Seray Sever Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları da yazdı; "Canım kocam ve ailem ve dostlarım iyi ki varsınız. Her şeyin başı sağlık. Allah'ım hepimizi her türlü hastalıktan, acıdan, kötülükten, üzüntüden, dertten korusun. Savaşlar bitsin… Maddi manevi ferahlık, bolluk bereket gelsin… İnsanların yüzü gülsün… Miraç kandilimiz mübarek olsun… Dualarımız kabul olsun…"

27-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar