Türk Popu’nun Usta İsmi İlhan İrem Yaşam Savaşı Veriyor

Türk Popu’nun Usta İsmi İlhan İrem Yaşam Savaşı Veriyor
Türkçe Sözlü Pop Müzikte duayen isimlerden biri olan ve yıllarca sahnelerden sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı İlhan İrem’den kötü haber geldi.

Türk Popunun önde gelen isimlerinden duayen sanatçı İlhan İrem hakkında bugün magazin basınında çıkan haberler ünlü ismin sevenlerini korkuttu. Türkçe sözlü pop müziğe damgasını vuran ve özellikle 1970 ve 1980’liğ yıllarda en çok dinlenen ve sevilen isimlerden olan İlhan İrem, Konuşamıyorum ve Anlasana adlı şarkılarla müzik severlerin kalbinde yer aldı. Ünlü isim pop müziğin en çok sevilen isimleri arasında yer alırken adeta bir nesil onun şarkılarını dinleyerek büyüdü. Ünlü isim fırtına gibi estiği 1970’li yıllardan sonra 1985’lerden itibaren kendini bilinçli olarak müzik piyasasının dışına çekmeye ve izole bir hayat sürerek daha mistik bir hayat sürmeye başlamıştı. Usta isim 2016 yılında bir rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılmış ve burada iki gün diyalize bağlanmıştı. Son gelen haberlere göre ise ünlü ismin durumu ağırlaştı.

İlhan İrem’in Durumu Nasıl?

Bir zamanlar müzik dünyasında fırtına gibi esen ünlü pop müzik şarkıcısı İlhan İrem’den kötü haber magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. Böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan ünlü isim 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve diyalize bağlanmasına karar verilmişti. Hafta iki gün diyalize bağlanan ünlü popçunun son günlerde durumunun ağırlaştığı öğrenildi. İlhan İrem’in yakınları ünlü sanatçının sevenlerinden dua isterken 66 yaşındaki şarkıcının durumunun kritik olduğu öğrenildi. Gelen haberlere göre ünlü ismin böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü ve durumunun ne yazık ki iyiye gitmediği belirtildi.

İlhan İrem Kimdir?

Asıl adı İlhan Aldatmaz olan ve İlhan İrem sahne adıyla tanınan Türk Pop Müziği’nin önde gelen isimlerinden ünlü sanatçı 1 Nisan 1955 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve lise eğitimleri sırasında müziğe ilgi duymaya başlayan ve özellikle ortaokul ve lise yıllarında müzikle bir hayli iç içe olan İlhan İrem daha sonra profesyonel olarak sahnelerde yer almaya ve albümler yapmaya başladı. Türkçe Sözlü Pop Müzik alanında önde gelen isimlerden olan ilhan İrem özellikle 1970’li yıllarda bu müziğe damgasını vurmuştur. İlhan İrem’in müzikseverler tarafından pek çok tanınan eseri bulunmaktadır. Bunlar arasında;

·         Anlasana

·         Boş Ver Arkadaş

·         Konuşamıyorum

·         Olanlar Olmuş

·         Yazık Oldu Yarınlara

·         Ve, Yemyeşil Bir Deniz Senin Gözlerin, yer almaktadır. Ünlü ismin ayrıca yayınlanmış kitapları da bulunmaktadır.

27-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar