Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ yıllar sonra başrolde

Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ yıllar sonra başrolde
Ünlü oyuncular Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır yeni bir proje için bir araya geliyor. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ yıllar sonra birlikte yeniden başrolde olacak.

Ünlü oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya getiren yeni dizi Yaşı 19 güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Gold Film'in yeni projesi olan Yaşı 19'da Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi sevilen ve başarılı oyuncular bir arada olacak. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ 25 yıl önce Bir Kadının Anatomisi isimli filmde beraber rol almıştı. Deniz Çakır ve Hülya Avşar ise Kadın İsterse isimli dizide birlikte çalışmıştı. Yıllar sonra aynı projede buluşan isimler şimdi Yaşı 19 dizisi ile yeniden bir arada olacak.

Yaşı 19 dizisi için güçlü bir kadro oluşturuluyor

Gold Film tarafından hazırlanan Yaşı 19 dizisi usta oyuncuları bir araya getirdi. Fox Tv'de yayınlanacak dizinin ilk adı Defne İle Son Gece olarak duyurulmuştu. Daha sonra isim değişikliği yapılan dizide hazırlıklar devam ediyor. Yaşı 19 olarak isimlendirilen dizinin oyuncu kadrosu da oldukça merak ediliyordu. İlk olarak oyuncu kadrosunda Deniz Çakır, Fikret Kuşkan, Miray Daner ve Tolga Güleç'in olduğu açıklanmıştı. Merakla beklenen Yaşı 19 kadrosuna Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar'ın katıldığı gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu.

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ başrolleri paylaşıyor

Fox Tv'de yayınlanması planlanan Yaşı 19 dizisinin senaryosu Sırna Yanık tarafından yazılıyor. Cast çalışmaları devam eden yeni projede yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ömür Atay oldu. Yaşı 19 dizisi usta oyuncularla genç oyuncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor. 25 yıl sonra Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'u bir araya getirecek Yaşı 19 dizisi ünlü sanatçıların hayranları tarafından şimdiden takip edilmeye başlandı. Defne İle Son Gece ismiyle duyurulan ve daha sonra adı Yaşı 19 olarak değiştirilen yeni dizi Fox Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Uzun süredir dizi projelerinde yer almayan usta oyuncuları seyirciyle buluşturacak Yaşı 19 dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

05-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar