Oktay Kaynarca İsyan Etti!

Oktay Kaynarca İsyan Etti!
Geçtiğimiz günlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çalışanlarına yapılan saldırıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Zanlıların ifadesine Oktay Kaynarca isyan etti!

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon beşinci sezonunda olan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın set çalışanlarına geçtiğimiz günlerde fiziksel ve sözlü saldırıda bulunulmuş ve olay karakolda sonlanmıştı. Çekim için Maltepe’de bir mekanda bulunan dizi çalışanları kostüm hazırlıkları için kiralanan çekim mekanının üstündeki otelden de iki oda kiralayarak hazırlıkların burada yapılmasına başlamışlardı. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kostüm sorumlusu iki kadın çalışana yine otelde kaldıkları iddia edilen bir grubun fiziksel ve sözlü saldırısı gerçeklemiş ve dizi çalışanları arkadaşlarından yardım isteyince de kısa bir süre arbede yaşanmıştı. Olay yerine gelen polisler tarafından karakola götürülen taraflardan dizi çalışanı kostüm sorumlusu iki bayan saldırganlardan şikayetçi olmuşlardı. Olayla ilgili aynı gün dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak olayı kınamış ve adalet vurgusu yapmıştı. Yaşanan olaylar sonrasında adliyeye sevk edilen saldırganların set çalışanları ve oyuncularını suçladıkları öğrenildi. Duruma Oktay Kaynarca isyan etti.

Suç Makinesi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da geçtiğimiz hafta yaşanan olay sonrasında ünlü oyuncu Oktay kaynarca saldırganlarla ilgili olarak “hem erkek arkadaşlarımıza hem de kadın arkadaşlarımıza çirkin saldırılarda bulundular. Hatta cinsel tacize varacak kadar ileri gidiyorlar. Biz de ekip olarak yukarı çıktık ve kendilerini polise teslim ettim. Adamlar çok net bir şekilde suç makinesi” ifadelerini kullanmıştı. Yapılan soruşturmanın ardından zanlılar “birden çok kişi ile birlikte konut dokunulmazlığını nitelikli olarak ihlal etmek” suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hekimliğine sevk edildiler.

Fotoğraf Çektirmek İstedik!

Olayla ilgili mahkemeye sevk edilen zanlılar yaşananları mahkemede verdikleri ifadede dile getirdiler. Zanlılardan biri “dizide oynayan bu oyuncu fotoğraf çekilmek istemedi. Ben de buna bozuldum. Odama geçerken karşı odadaki kapıya ayağımla vurdum. Daha sonra pişman oldum özür dilemek için aşağıya indim. Tanımadığım bir kişi dizi oyuncularına saldırdı. Benimle fotoğraf çektirmek istemeyen kişi gözüme vurdu, kafama vurdu” ifadelerini kullandı. Bir başka zanlı olan Şiyar A. “suçla bir ilgim yok. Biz mağduruz. Dayak yiyen bizdik. Özür dilemek için gittim saldırdılar” şeklinde ifadede bulundu. İki şüpheli sorgu ve ifadelerinin ardından tutuklandı.

05-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar