Hüseyin Soysalan Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde

Hüseyin Soysalan Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde
Türk dizi ve filmlerinin usta isimlerinden biri olan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü isim Hüseyin Soysalan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna katıldı.

Bu sezon başlayan flaş yapımlardan biri olan ve Atv’de seyirciyle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam peş peşe yeni ve usta oyuncularla hem kadrosunu güçlendiriyor hem de seyirci de yeni ve büyük bir merak ve beklenti daha oluşturuyor. Ünlü isimlerden kurulu kadrosuyla zaten dikkatleri çeken dizi Salı akşamları yayınlanıyor. Güzel Adamlar medya tarafından hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Ben Bu Cihana Sığmazam aldığı reytinglerle de Salı akşamlarına damgasını vuruyor. Gün birinciliğini elinde bulunduran aksiyon, politik gerilim türündeki dizi son olarak usta oyuncu Erkan Can’la anlaşmaya varmış ve Erkan can diziyle çekimlere başlamıştı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak katılan erkan Can’ın ardından şimdi de bir başka usta oyuncu olan Hüseyin Soysalan dahil oldu.

Sabit (Hüseyin Soysalan) Ben Bu Cihana Sığmazam’da

Atv ekranlarının bu sezon başlayan ve Salı akşamlarına damgasını vuran yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle şimdiden gün birinciliğini eline geçiren ve seyircinin de sevdiği dizinin kadrosuna usta isim Hüseyin Soysalan katıldı. Ünlü ve usta oyuncunun dizide Sabit karakterine hayat vereceği ve dizinin başrolü Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir karakterinin düşmanı olduğu öğrenildi. Dizide dengeleri değiştirecek Sabit karakterinin İstanbul’un önemli ve tanıdık iş adamlarından olduğu, aslen Halepli biri olduğu ve uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptığı öğrenildi. Bu yönüyle Cezayir’in baş düşmanlarından olan Sabit’in dizideki hikayede önemli bir yer aldığı belirtildi.

Hüseyin Soysalan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan usta isimlerden Hüseyin Soysalan 12 Mart 1959 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından tiyatroya yönelen usta isim pek çok oyunda yer aldıktan sonra setlerde kamera karşısına geçmiştir. Bugüne kadar birbirinden üst düzey pek çok yapımda yer alan oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar arasında,

·         Kuzey Yıldızı İlk Aşk

·         Çukur

·         Cesur Yürek

·         Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz

·         Karadayı

·         Dila Hanım

·         Sakarya Fırat

·         Ezel

·         Beşinci Boyut

·         Bizim Evin Halleri

·         Sürgün İnek

·         Kurtuluş Son Durak

·         Eşref Paşalılar ve

·         Ben Bir İnsan yer almaktadır.

28-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar