İbrahim Çelikkol yangınla mücadelesini anlattı: Asker çocuğuyum

İbrahim Çelikkol yangınla mücadelesini anlattı: Asker çocuğuyum
Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yangın bölgelerinde gönüllü olarak çalışmıştı. Asker çocuğu olduğunu söyleyen Çelikkol, yangınla mücadelesini ve hayvan sevgisini anlattı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol, Ege ve Akdeniz bölgelerinde farklı noktalarda yaşanan yangınlarda gönüllü olarak yer aldı. İtfaiye ekipleriyle birlikte yangınların söndürülmesi için mücadele eden Çelikkol'un görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı. Uzman ekiplerin yanında mücadeleye gönüllü olarak katılan İbrahim Çelikkol'un bu davranışı her kesimden takdir topladı. Günlerce büyük bir özveriyle çalışan Çelikkol Sabah gazetesine konuştu. Asker çocuğu olduğunu belirten Çelikkol doğa ve hayvan sevgisinin küçük yaşlardan beri var olduğunu söyledi.

İbrahim Çelikkol büyük bir mücadele verdi

Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Mehdi karakteriyle beğeni toplamıştı. Sevilen oyuncu son günlerdeki yaşanan yangın felaketindeki mücadelesiyle de gönüllerde yer edindi. Büyük bir özveriyle yangın söndürme çalışmalarına katılan İbrahim Çelikkol, Marmaris, Ören ve Turgut'taki yangınlara arkadaşlarıyla katıldı. Uzman ekiplerle beraber hareket eden İbrahim Çelikkol ve arkadaşları birçok noktada başarılı işler yaptı. Orman ve orada yaşayan canlılar için büyük bir mücadele veren İbrahim Çelikkol, "Doğa benim tutkum, hayvanlar dostum. Onlara her zaman sahip çıkacağım" dedi.

İbrahim Çelikkol: Doğa tutkum çocukluğumdan geliyor

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol hayvanları ve doğayı çok sevdiğini söylüyor. 7 köpeği olduğunu belirten Çelikkol, köpeklere olan sevgisini babasıyla gerçekleşen bir diyalogla başladığını belirtti. İbrahim Çelikkol, "Doğanın sesini, hayvanları çok seviyorum. Doğa benim tutkum, hayvanlar dostum. Onlara her zaman sahip çıkacağım. Asker çocuğuyum. Babamlar donanmada çalışırken kurtlar geçerdi. Beyaz yüksek bir hayvan geçti.Bir gün babama 'Bu hayvanın ırkı nedir?' dediğimde 'Dünyanın en güçlü köpeği ve en güzel dostudur' diye cevap vermişti. O gün kangala aşık oldum ve çok sevdim. Doğa tutkum çocukluğumdan geliyor. Bütün hayvanlara çok büyük bir sevgim var. Hayvanlar ve doğa bizim canımız, dostumuzdur. Doğada gezmeyi, köpeklerle koşmayı çok seviyorum. Zaten benim de 7 köpeğim var. Sporun bütün dallarıyla ilgileniyorum. Gün içinde hissettiğim neyse oraya koşuyorum..." ifadelerini kullandı.

07-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar