MasterChef Somer Sivrioğlu Sevgilisi ile Görüntülendi

MasterChef Somer Sivrioğlu Sevgilisi ile Görüntülendi
Somer Sivrioğlu ve Pınar Kızılkaya ile Arnavutköy'de sıcak havaya aldırış etmeden yürüyüşe çıktılar. Çift objektiflerden kaçamadı.

Somer Sivrioğlu, 2 yıl önce Aslı Sivrioğlu ile 18 yıllık  evliliğini bitirmişti. 2 çocuk babası olan Somer Sivrioğlu evliliğini, Tv8 kanalında yayınlanan MasterChef programında çalışan  editör Pınar Kızılkaya ile aldattığıyla ilgili çıkan magazin haberlerin ardından boşanmıştı.

Kendisi Kız Arkadaşım

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu ve Pınar Kızılkaya çifti sıcak havaya rağmen yürüyüş yaptılar. Gazetecilerin sorularının üzerine  sevgilisi olduğunu açıkladı “Kendisi kız arkadaşım. Bugün yürüyüş yapalım dedik.” Ülke genelindeki yangınlar nedeniyle üzgün olduğunu da ekleyen Sivrioğlu, “Annemler Bodrum’da. Çok şükür iyiler. Annem koah hastası olduğu için biraz etkilendi” diye konuştu.

Özel Hayatı Merak Ediliyor

Masterchef'in  sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu özel hayatı ile merak ediliyor. Sevgilisi ile gözlerden uzak aşk yaşayan Somer Şef eşinden 2 yıl önce  boşanmıştı. 49 yaşındaki Somer Sivrioğlu, aldattığı ve boşandığı eski eşi Aslı Sivrioğlu ve çocukları kimdir? Yeni sevgilisi Pınar Kızılkaya kimdir?

Tek Celsede Boşandılar

Aslı Sivrioğlu ile 18 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Somer Şef'in Derin ve Deniz adında bir kız ve bir erkek çocuğu var.

Avustralya’da eski eşi Aslı Sivrioğlu ile iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul’a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu, eşini İstanbul'da Pınar Kızılkaya ile aldatmış ve iddialar çok konuşulmuştu.

25 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya gelen Somer Sivrioğlu  Bilkent Turizm Otelcilik'ten mezun olduktan sonra 1996'da gittiği Avustralya'da 23 yıl yaşadı. Somer Sivrioğlu, eski eşi Aslı Sivrioğlu’nu TV 8'de editör olduğu iddia edilen Pınar Kızılkaya aldatmıştı.

Somer Sivrioğlu'nun aldığı ödüller ise 2013 Yerel İşletme Ödülü , İç Batı'nın En İyi Restoranı 2012 En İyi Lezzet Ödülü, 2010 ve 2011 RCNSW Mükemmellik Ödülü , 2010 İç Batı'nın En iyi Türk Restoranı Ödülü

Adımın O Şahıslarla Anılmasını İstemiyorum

Bir diğer yandan olayların medyaya düşmesi ile Pınar Kızılkaya'nın eski eşi de “Olayı öğrenir öğrenmez soluğu mahkeme kapasında aldım ve eski eşim Pınar Hanım ile 2018 senesinin Aralık ayında yollarımızı ayırdık. Benim için o defter artık kapandı. Adımın o şahıslarla anılmasını istemiyorum’’ diyerek konuyu kapattı.

07-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar