Yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisinde 4 kadın oyuncu başrolde

Yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisinde 4 kadın oyuncu başrolde
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Yalancılar ve Mumları'nda 4 başarılı kadın oyuncu başrol olarak yer alıyor. Yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisinde hangi oyuncular var?

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala yapım şirketleri yeni projelerin hazırlıklarını hızlandırdı. Yeni sezonda birçok yeni proje ile ekranlar renklenecek. Yalancılar ve Mumları adıyla uyarlanan dizi de bunlardan biri. Farklı bir hikayeyi ekrana yansıtacak Yalancılar ve Mumları'nda 4 başarılı kadın oyuncu başrolleri paylaşıyor. Fox Tv'de yayınlanacak Yalancılar ve Mumları Medyapım imzası taşıyor. Yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisinde hangi oyuncular var?

Yalancılar ve Mumları oyuncu kadrosunda kimler var?

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan yeni proje Yalancılar ve Mumları başarılı bir castla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray Yalancılar ve Mumları dizisinde 4 arkadaşı canlandıracak. Metresler dizisinden Yalancılar ve Mumları adıyla uyarlanan yeni dizinin senaryosu Nermin Yıldırım tarafından hazırlanıyor. Koray Kerimoğlu ise Yalancılar ve Mumları dizisinde yönetmen koltuğuna oturan isim oldu. Melike Güner, İsmail Demirci ve Feyyaz Duman'ın da yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Yalancılar ve Mumları dizisinde kim kimdir?

Yalancılar ve Mumları dizisi 4 arkadaşın işlediği bir cinayet sahnesiyle başlayacak. Dizide başarılı oyuncuların canlandırdığı karakterlerin çocukluk görüntülerine de sık sık başvurulacak. Yeni sezonun iddialı yapımı Yalancılar ve Mumları'nda kim kimdir?

Ceren Moray (Elif)

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Elif Ceren Moray tarafından canlandırlıcak. Elif'in çocukluğuna sık sık gidilecek. Kafe işleten Elif kızı Sumru ile hayat mücadelesi veren bir kadındır.  

Elçin Sangu (Meliha)

Psikiyatrist olan Meliha aynı zamanda dizinin anlatıcısı olacak. Meliha bir cinayete ortak olan 4 arkadaştan biri.

Şafak Pekdemir (Şebnem)

En büyük özlemi bir çocuk sahibi olmak olan Şebnem'i Yasak Elma'nın Zehra'sı olan Şafak Pekdemir canlandırıyor.

Burcu Gölgedar (Leyla)

Bir düğün organizasyon işletmesi olan Leyla ise Burcu Gölgedar tarafından canlandırılacak.

Feyyaz Duman (Yakup)

Elif'in kızı Sumru'nun okul arkadaşı Pelin'in babası Yakup başarılı oyuncu Feyyaz Duman tarafından canlandırılıcak.

Melike Güner (Şerife)

Şerife Sumru'nun arkadaşı Pelin'in bakıcısı rolünde ekrana gelecek. Melike Güner dizinin gizli başrollerinden biri olarak ekranda olacak.

İsmail Demirci (Engin)

Elif'in bir anda ortadan kaybolan eşi Engin'i İsmail Demirci canlandırıyor.

07-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar