Demet Akalın sordu AB cevap verdi

Demet Akalın sordu AB cevap verdi
Zaman zaman yaptığı çıkışlarla dikkat çeken ve sosyal medyayı aktif kullanan Demet Akalın, orman yangınları karşısında ciğerleri yananlardan biri. Duyarlı davranışı sonuç verdi.

Ünlü sunucu ve şarkıcı Demet Akalın yangınlar karşısında duyarlılık gösterdi ve sosyal medya hesabından AB Türkiye Delegasyonu'na yangınla ilgili sorular sordu. Demet Akalın'ın sorusuna kayıtsız kalmayan Ab delegasyonu anında cevap verdi. Tüm Türkiye'nin merak ettiği o soru ve gelen cevaplar haberimizde. Şimdi detaylar

Demet Akalın sordu AB cevap verdi

Bir haftadır ciğerlerimiz yakan orman yangınları bazı duyarlı ünlülerimzin farkını da ortaya koydu. Kimileri umursamaz tavırlarla vur patlasın çal oynasın havasında eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ededursun Demet Akalın, Onur Büyükusta, Yusuf Güney, Şehrazat gibi kimileri de sanatçı olmanın gereği duyarlı davranarak yangınlarla lgili harekete geçti. 

Bürokrasiye takıldık

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla dikkat çeken ve sosyal medyayı aktif kullanan Demet akalın, bir haftadır süren yangınlar karşısında ciğerleri yananlardan biri. Söndürme çalışmaları yetersiz kalınca devreye girmesi beklenen söndürme uçaklarını sorgulayan Demet Akalın konunun muhatabı  AB delegasyonuna çıkıştı. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'ye yangın söndürme uçağı gönderileceğini açıklamıştı. Konunun sıkı bir takpçisi olan şarkıcı Demet Akalın, kendi sosyal medya hesabından yardımın ne zaman geleceğini sorguladı. AB delagasyonunndan cevap gecikmedi. İşte o soru ve verilen cevap....

Ne zaman? Ne zaman?

Şarkıcı Demet Akalın bir haftadır ülkemizin ciğerleri olan orman yangınlarına karşı yapılanları takip ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Akalın, "Helikopter kiralama şirketi bulduk bürokrasiye takılıyoruz? Ne yapalım? Ne edelim" diyerek sitem etti. Sitemi yerini buldu ve ünlü şarkıcı kendine hemen cevap veren AB Türkiye Delegasyonu'nun attığı bir Tweet'i paylaştı. Şarkıcı "Ne zaman, ne zaman?" diye sordu.

AB açıklama yaptı

Olayın ülke çapında duyulması üzerine AB Türkiye Delegasyonu bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Demet Akalın'ın sıkı takipçiliğini ve sorgulayıcı tavrını gören delegasyon, gözlerin kendilerine çevrildiğini fark ederek geniş bir açıklama yaptı. İşte o açıklamayı olduğu gibi yayınlıyoruz: " Selamlar Demet Hanım, Hırvatistan uçağı TR hava sahasına girmiş bulunuyor ve 19:30'da görev için belirlenen Alanya-Gazipaşa havaalanında olması bekleniyor. İspanya'dan gelecek uçaklar da bugün yola çıktılar ve yarın öğle saatlerinde görev havaalanına varmalarını bekliyoruz" 
Duyarlı davranışlarından dolayı vatandaşlardan destek alan Demet Akalın'ın sosyal medya hesabı binlerce beğeni aldı. Demet Akalın'ın bu tavrının diğer ünlülere de örnek olmasını diliyoruz.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar