İbrahim Selim ile Bu Gece’nin yeni bölüm konukları belli oldu

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin yeni bölüm konukları belli oldu
Fox Tv yapımı "İbrahim Selim ile Bu Gece" cumartesi akşamları gündem olan ünlü isimleri ağırlıyor 6 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak programa kimler katılacak?

Fox Tv’nin hafta sonu cumartesi akşamları yayınlanan talk show programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının yeni bölüm konukları belli oldu. 18 Haziran Cumartesi günü ilk bölümüyle başlayan Televizyon programında her hafta birbirinden ünlü isimler ağırlanıyor. 2019 yılından bu yana YouTube yayınlanan ve şimdilerde Fox Tv’de cumartesi akşamlarına damga vuran ID Pro yapımı renkli programa kimler konuk oluyor? Ünlü oyuncu Fırat Çelik kimdir? İbrahim Selim ile Bu Gece programı 6 Ağustos Cumartesi bölüm konukları haberimizde. Şimdi detaylar

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin yeni bölüm konukları belli oldu

2019 yılından bu yana Youtube'ta yayınlanan talk show programı "İbrahim Selim ile Bu Gece" programı 18 Haziran 2022’den itibaren Fox Tv’de izleyiciyle buluşuyor. Cumartesi akşamları yayınlanan ve İbrahim Selim’in renkli sunumu ile ekrana gelen program saat 23.45'te yayınlanıyor. ID Pro'nun yapımını üstlendiği program YouTube'da "late night" ismiyle yayınlanıyordu. Fox Tv’ye geçerek platform değiştiren "İbrahim Selim ile Bu Gece" cumartesi akşamları gündem olan ünlü isimleri ağırlıyor. İzleyicileri müzikten stand-up'a, eğlenceli oyunlardan güncel konulara kadar birçok kategori içeren “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında 6 Ağustos Cumartesi akşamı Fırat Çelik ve Gözde Seda Altuner konuk olacak. “İbrahim Selim ile Bu Gece" cumartesi akşamları saat 23.45’te Fox Tv'de. Keyifli seyirler.

Fırat Çelik Kimdir?

1981 Almanya doğumlu oyuncu aslen Tuncelilidir. 9 yaşında Fransa'da yaşayan Fırat Çelik, Paris Langevin Wallon Lisesi'nde ekonomi ve idari bilimler okudu. İnşaat işçiliğinden su satmaya kadar birçok iş yapan Fırat Çelik, Sudden Theatre'ın atölyelerine katıldı. Toyota Avensis reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan Çelik, Thierry Harcourt'un sahneye koyduğu Otomatik Portakal oyununda Fred rolüyle şöhrete ulaştı. 2009 yılında İstanbul'a gelen oyuncu, teklifleri kabul etti ve "Kış Masalı" adlı dizide Cemal Hünal, Birce Akalay, Duygu Yetiş ile birlikte başrol oynadı. “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan Fırat Çelik son olarak Saklı dizisinde rol aldı.

Filmleri ve Dizileri:

2021- Saklı (Dizi)

2015- Poyraz Karayel (Dizi)

2014- Gönül İşler (Dizi)

2014 - Firuze (Dizi)

2014 - 8 Saniye (Sinema)

2013 - 20 Dakika (Dizi)

2011 - Ay Büyürken uyuyamam (Sinema)

2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Dizi)

2009- Kış Masalı (Dizi)

2009 - Welcome (Sinema)

2008 - Lignes (Kısa film)

2008 - Famille d'acceuil (Dizi)

2007 - Cosa Nostra (Kısa film)

31-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar