Ünlü Sunucu Cansın Helvacı Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Sunucu Cansın Helvacı Koronavirüse Yakalandı!
A Haber’in başarılı sunucularından biri olan ve son İzmir depremi sırasında ekranda gözyaşlarına hakim olamayan Cansın Helvacı koronavirüse yakalandı.

Tüm dünyayla birlikte Ülkemizde de yeniden tırmanışa geçen ve her gün daha da artan ve binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs ünlü ünsüz kimseyi dinlemiyor. Bireysel korunmanın en etkili yöntem olduğu ve maske ve mesafe kuralına uymayanların daha sıklıkla karşılaştığı koronavirüs hızla yayılıyor. Hızlı bir tırmanış gösteren salgın bugüne kadar pek çok ünlüyü etkilerken bunlara son olarak A Haber Tv’nin genç sunucusu Cansın Helvacı’da katıldı. Kanalın başarılı saha ve stüdyo sunucularından biri olan Cansın Helvacı’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı sunucunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrenildi. Sunucu paylaşımında İzmir depremi sırasında görev aldığı bölgeden dönüşte koronavirüse yakalandığını belirtti. İşte haberin detayları!

Güzel Haber Sunucusu Koronaya Yakalandı!

A Haber Tv’nin sevilen sunucularından Cansın Helvacı koronavirüse yakalandı. Kanalın sahada ve stüdyoda çalışan sunucularından Helvacı’nın son testinin pozitif çıktığı bilgisi bir anda sosyal medyada geniş yer buldu. İzmir depremi sırasında 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda Bebeğin çıkarıldığı anlarda stüdyoda gözyaşlarını tutamayan güzel sunucunun bu hali seyirciyi de derinden etkilemişti. Güzel sunucunun testinin pozitif çıkmasının ardından kendini evinde karantinaya aldığı ve dinlenmeye çekildiği öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca Cansın Helvacı’nın virüsü annesine ve kardeşine de bilmeden bulaştırdığı ve aynı şekilde sunucunun annesi ve kardeşinin de testinin pozitif olduğu öğrenildi.

Zor Bir Süreç Geçiriyorum!

A Haber Sunucusu Cansın Helvacı koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. İzmir depremindeki yayınların ardından bir süredir ekranda görünmeyen sunucu bunun sebebini hastalığa bağladı. Cansın Helvacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “günlerdir sormuşsunuz neden yayınlarda olmadığımı… İzmir’den döndüğümde covid – 19 belasına yakalandım. Semptomlu ve zor bir süreç geçirdim, geçiriyorum. İşin kötüsü anneme ve kardeşime bulaştırdım. Üçümüz farklı semptomlara sahibiz. Süreç devam ediyor. Henüz atlatamadık. Mesajlara, aramalara dönemediğim zamanlar oldu bu süreçte anlayışınıza sığınıyorum. Ama her birini gördüm. Arayan, soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Bizde güzel ve başarılı sunucuya ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar