İbrahim Tatlıses sıra gecesinde ne istedi?

İbrahim Tatlıses sıra gecesinde ne istedi?
Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show programında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan İbrahim Tatlıses, 9 yıllık aradan sonra sıra gecesi düzenledi.

9 yıllık mecburi bir aradan sonra çok sevdiği ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses dönüşünü sıra gecesi yaparak kutladı. Ünlü türkücü duygusal anlar yaşadığı sıra gecesinde Allah’a yakardı. Hayranları soruyor, sıra gecesinde gözyaşlarını tutamayan İbrahim Tatlıses, ne istedi? Şimdi detaylar

İbrahim Tatlıses sıra gecesinde ne istedi?

Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show programında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan İbrahim Tatlıses, 9 yıllık aradan sonra sıra gecesi düzenledi. Başından yaralandıktan sonra uzun süre mesleğini icra edemeyen türkücü 9 yıldan sonra Star Tv’de program sunmaya ve zorlanarak da olsa şarkı söylemeye başladı. 24 Nisan akşamı yayınlanan İbo Show programında sıra gecesi düzenleyen ve yayın sırasında türkü okumakta zorlanan İbrahim Tatlıses, gözyaşlarını tutamadı ve Allah’a şöyle yakardı: “Allah'ım sesimi geri ver.”

İbo Show her hafta farklı bir olayla gündeme geliyor.

Star TV ekranında her cumartesi gecesi kendi adıyla program yapan ünlü türkücünün yaptığı yayın ses getiriyor. Her bölümde farklı bir olayla gündeme gelen İbo Show'da bu hafta ekranlarda uzun süre görülmeyen sıra gecesi düzenlendi. Pandemiden dolayı kalabalıkların toplanamadığı televizyonlarda kutlama, ödül ve şenlik program yapılamıyor. Farklı bir görüntü veren İbo Show’da çiğ Köfte yoğuruldu, türküler söylendi. Zekeriya Ünlü'nün konuk olduğu gecede İbrahim Tatlıses yine duygusal anlar yaşadı. Her bölümde ağladığı için sık sık eleştirilen ünlü türkücü ağlayarak dua etti. Allah'a yakaran Tatlıses bağırarak "Allah’ım sesimi geri ver!" dedi.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

1952 Şanlıurfa doğumlu Tatlıses, yoksulluktan dolayı eğitim alamadı. İnşaatlarda demir ustası olarak çalışırken söylediği türkülerle meşhur oldu. 1974'te söylediği "Ayağında Kundura" ile ülke çapında ünlenerek Ankara Radyosu'na çıktı. "Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik kariyerine adım atan türkücü, Ayağında Kundura- Ceylan filmiyle oyunculuk serüvenine başladı. 1987'de Tatlıses Müzik yapım şirketini kurarak müzik piyasasına birçok isim kazandırdı. Özellikle söylediği arabesk şarkılarla Yunanistan ve Orta Doğu’da tanınan Tatlıses, müzik kariyerinin yanında, gıda, inşaat ve seyahat sektörlerine girerek çeşitli yatırımlarda bulundu. 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan sanatçı şarkı yaşamını sonlandırmak zorunda kaldı.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar